Γκουίνεθ Πάλτροου: Η ατάκα της στον άνθρωπο που της έκανε αγωγή, μετά τη δικαίωσή της

Γκουίνεθ Πάλτροου Facebook Twitter
Η στιγμή που η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά με τον άνθρωπο που της έκανε αγωγή (Φωτ.: EPA)
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου άκουσε ανέκφραστη την απόφαση των ενόρκων που τη δικαίωνε για το ατύχημα σε πίστα του σκι, στο οποίο ενεπλάκη το 2016. Και αποχωρώντας, έσκυψε και είπε κάτι στον άνδρα που την πήγε στα δικαστήρια. 

Οι ένορκοι έκριναν πως για τη σύγκρουση της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Τέρι Σάντερσον, σε πίστα του σκι στη Γιούτα, δεν έφταιγε η ηθοποιός αλλά αυτό ήταν 100% ευθύνη του ο 76χρονου. 

Ο 76χρονος είχε κάνει αγωγή στην ηθοποιό, διεκδικώντας αποζημίωση 300.000 δολαρίων. Με την απόφαση των ενόρκων, η Γκουίνεθ Πάλτροου θα λάβει τη συμβολική αποζημίωση του ενός δολαρίου που ζητούσε η ίδια και ο Σάντερσον θα πρέπει να καλύψει τα δικαστικά έξοδα. 

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σηκώθηκε για να φύγει. Αποχωρώντας από την αίθουσα, σταμάτησε στο σημείο που καθόταν ο Τέρι Σάντερσον, έσκυψε πάνω από τον 76χρονο και του είπε κάτι. 

«Εύχομαι να είσαι καλά», ήταν η ατάκα της Γκουίνεθ Πάλτροου, δήλωσε αργότερα ο 76χρονος, σύμφωνα με το Associated Press. «Ευχαριστώ αγαπητή», της απάντησε εκείνος από την πλευρά του. 

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ικανοποίηση για την απόφαση

Μετά την ολοκλήρωση της δίκης, που κράτησε δύο εβδομάδες, η ηθοποιός εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ετυμηγορία. «Εκτιμώ όλη τη σκληρή δουλειά που έκανε ο δικαστής Χόλμπεργκ και οι ένορκοι και τους ευχαριστώ γιατί χειρίστηκαν την υπόθεση με σύνεση», ανέφερε ακόμη στη δήλωσή της η Γκουίνεθ Πάλτροου. 

Από την πλευρά του, ο Τέρι Σάντερσον εξέφρασε απογοήτευση για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν για εκείνον κατά τη διάρκεια της δίκης. «Αυτό δεν αφορούσε τα στοιχεία για το ατύχημα, έτσι δεν είναι; Άκουσα πώς χαρακτηρίστηκα… ήταν ένα αφήγημα για τη ζωή που έχω ζήσει. Είπαν πράγματα που ήταν απολύτως αναληθή», δήλωσε. 

Αρχικά, ο Τέρι Σάντερσον διεκδικούσε αποζημίωση 3 εκατομμυρίων δολαρίων με την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της ηθοποιού το 2019. Σε αυτή κατηγορούσε την Πάλτροου ότι έπεσε πάνω του, από πίσω, ενώ κατέβαινε την πλαγιά. Εκείνη του απάντησε επίσης με αγωγή, υποστηρίζοντας ότι ο Σάντερσον ήταν εκείνος που τη χτύπησε από πίσω και πως προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι είναι πλούσια και διάσημη. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ