Γκουίνεθ Πάλτροου: Δικαστική νίκη, δεν έφταιγε για το ατύχημα στην πίστα του σκι

Γκουίνεθ Πάλτροου Facebook Twitter
Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν έφταιγε για το ατύχημα στην πίστα του σκι, έκριναν οι ένορκοι (Φωτ.: Getty Images)
0

Νικήτρια βγαίνει από τη δίκη για το ατύχημα σε πίστα του σκι η Γκουίνεθ Πάλτροου, καθώς οι ένορκοι έκριναν πως δεν ευθυνόταν εκείνη για τη σύγκρουση με τον Τέρι Σάντερσον. 

Με την απόφαση του δικαστηρίου, η Γκουίνεθ Πάλτροου παίρνει τη συμβολική αποζημίωση του ενός δολαρίου που ζητούσε, ενώ το ύψος των δικαστικών εξόδων- που επίσης διεκδικούσε η ηθοποιός- θα καθοριστεί σε νέα συνεδρίαση. 

Οι ένορκοι κατέληξαν στην απόφασή τους έπειτα από σύσκεψη δύο ωρών και 20 λεπτών, κατά την οποία έκριναν πως ο Τέρι Σάντερσον ευθυνόταν για το ατύχημα

Το ατύχημα έγινε σε πίστα του σκι στη Γιούτα, το 2016. Τρία χρόνια αργότερα, ο Τέρι Σάντερσον έκανε αγωγή στην ηθοποιό, διεκδικώντας αρχικά 3 εκατομμύρια δολάρια, αλλά λίγο προτού ξεκινήσει η δίκη έριξε τις απαιτήσεις του στα 300.000 δολάρια. 

Ο 76χρονος σήμερα Σάντερσον κατηγορούσε την Πάλτροου ότι πέφτοντας πάνω του ενώ έκανε σκι του προκάλεσε εγκεφαλική κάκωση, κάταγμα σε τέσσερα πλευρά και άλλα σοβαρά τραύματα. Η ηθοποιός του απάντησε με αγωγή, διεκδικώντας ένα δολάριο και τα δικαστικά έξοδα. 

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Εύχομαι να είσαι καλά» 

Αποχωρώντας από το δικαστήριο, έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης, η Γκουίνεθ Πάλτροου πλησίασε τον Τέρι Σάντερσον, έσκυψε και του είπε «Εύχομαι να είσαι καλά». «Ευχαριστώ αγαπητή», της απάντησε ο 76χρονος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος αργότερα.  

Γκουίνεθ Πάλτροου: Δικαστική νίκη, δεν έφταιγε για το ατύχημα στην πίστα του σκι Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

«Είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και εκτιμώ όλη τη σκληρή δουλειά του δικαστή Χόλμπεργκ και των ενόρκων. Τους ευχαριστώ για τη σύνεση με την οποία διαχειρίστηκαν την υπόθεση», ανέφερε σε δήλωσή της ο ηθοποιός. 

Από την πλευρά του, ο Τέρι Σάντερσον εξέφρασε απογοήτευση για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν για εκείνον κατά τη διάρκεια της δίκης. «Αυτό δεν αφορούσε τα στοιχεία για το ατύχημα, έτσι δεν είναι; Άκουσα πώς χαρακτηρίστηκα… ήταν ένα αφήγημα για τη ζωή που έχω ζήσει. Είπαν πράγματα που ήταν απολύτως αναληθή», δήλωσε. 

Η δίκη κράτησε δύο εβδομάδες και περιελάμβαναν πολλές καταθέσεις, πέρα από εκείνες των δύο εμπλεκομένων. Μεταξύ αυτών, ήταν και του Κρεγκ Ράμον, που εμφανίστηκε ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος. 

Ο Ράμον, μέλος ομαδικής συνομιλίας για το σκι στην οποία συμμετέχει ο Σάντερσον, κατέθεσε ότι είδε σκιέρ να πέφτει πάνω στην πλάτη του τελευταίου. Από την πλευρά της, η Πάλτροου περιέγραψε στο δικαστήριο πώς ο Σάντερσον έπεσε πάνω της. 

Με πληροφορίες από Guardian

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM