«Έχασα μισή μέρα σκι»- Χλευάζουν την Γκουίνεθ Πάλτροου για απάντηση στη δίκη

«Έχασα μισή μέρα σκι»- Χλευάζουν την Γκουίνεθ Πάλτροου για απάντηση στη δίκη Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Μία από τις απαντήσεις που έδωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου στη δίκη για το ατύχημα σε πίστα σκι έγινε viral και πολλοί χρήστες των social media την χλεύασαν. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κατέθεσε την Παρασκευή στη δίκη που γίνεται για το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το 2016 σε πίστα του σκι στη Γιούτα. Ο Τέρι Σάντερσον της έκανε αγωγή, διεκδικώντας 300.000 δολάρια, υποστηρίζοντας ότι τα τραύματα που υπέστη του άλλαξαν τη ζωή και η ηθοποιός «απάντησε» με αγωγή με την οποία ζητά ένα δολάριο και τα δικαστικά έξοδα.

Σε μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε την Παρασκευή η Γκουίνεθ Πάλτροου, κλήθηκε να απαντήσει για τις απώλειες που είχε εξαιτίας του ατυχήματος. «Λοιπόν, χάσαμε μισή μέρα σκι», απάντησε μεταξύ άλλων και η φράση αυτή γρήγορα έγινε viral. 

Μεταξύ άλλων, ανάρτηση για τη διάσημη πλέον φράση έκανε η Μπίζι Φίλιπς. Δημοσίευσε μία selfie στην οποία πίνει κοκτέιλ με την επίσης ηθοποιό Τζεν Τούλοκ και στη λεζάντα έγραψε απλά: «Λοιπόν, χάσαμε μισή μέρα σκι». 

«Έχασα μισή μέρα σκι»- Χλευάζουν την Γκουίνεθ Πάλτροου για απάντηση στη δίκη Facebook Twitter

Άλλοι, ειρωνικά έγραψαν ότι προσεύχονται για την Γκουίνεθ Πάλτροου. «Έχασες μισή ημέρα σκι; Σε παρακαλώ, πες το στους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους από πόλεμο ή φυσικές καταστροφές. Ή εκείνους που έχασαν αγαπημένους τους», έγραψε άλλος χρήστης των social media. 

Κάποιος ανέβασε ένα βίντεο από επεισόδια, με το σχόλιο: «Πλάνα από διαδηλωτές που είναι οργισμένοι με την είδηση ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου έχασε μισή ημέρα σκι όταν ένας 70άρης είχε την αυθάδεια να μπει στη βασιλική διαδρομή της στις πλαγιές». 

Δίκη Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι κατέθεσε ο Σάντερσον 

Χθες, Δευτέρα, στη δίκη κατέθεσε ο Τέρι Σάντερσον, ο οποίος έκανε αγωγή στην Γκουίνεθ Πάλτροου. 

Περιέγραψε ότι κάποια στιγμή, κάνοντας σκι, άκουσε μια κραυγή. «Ήταν σαν κάποιος να είχε χάσει τον έλεγχο και επρόκειτο να πέσει σε δέντρο και να σκοτωθεί», συμπλήρωσε. «Χτυπήθηκα στην πλάτη τόσο δυνατά», συνέχισε και πρόσθεσε ότι βρέθηκε στον αέρα. «Πετούσα, το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι όλα σκοτείνιασαν». 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Σάντερσον, διαπίστωσε ότι κάποιος άνθρωπος ήταν «έξαλλος μαζί μου» και του ούρλιαζε: «Συνειδητοποιείς ότι δεν έκανες σκι σύμφωνα με τους κανονισμούς;». «Ήταν ένα πολύ θυμωμένο άτομο που προσπαθούσε να με εκφοβίσει και να με κάνει να πιστέψω ότι ήταν δικό μου λάθος», ανέφερε ακόμη. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου στην κατάθεσή της παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή του ατυχήματος, καθώς υποστήριξε πως ο Τέρι Σάντερσον ήταν εκείνος που έπεσε επάνω της, από πίσω. Ο μοναδικός μάρτυρας του ατυχήματος, ο Κρεγκ Ράμον, έχει καταθέσει πως είδε την ηθοποιό να πέφτει πάνω στον Σάντερσον. 

Με πληροφορίες από Independent, Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Το Ισραήλ θα ξανανοίξει το πέρασμα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τον τελευταίο νεκρό όμηρο

Διεθνή / Γάζα: Το Ισραήλ θα ξανανοίξει το πέρασμα της Ράφα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τον τελευταίο νεκρό όμηρο

Η επιχείρηση για την ανάκτηση του σώματος του 24χρονου πραγματοποιείται με τη συμμετοχή εξειδικευμένων ομάδων, σύμφωνα με ανακοινώσεις του ισραηλινού στρατού
THE LIFO TEAM
Η φονική χιονοκαταιγίδα Fern πλήττει τις ΗΠΑ - Τουλάχιστον 11 νεκροί και 800.000 πολίτες χωρίς ρεύμα

Διεθνή / Η φονική χιονοκαταιγίδα Fern πλήττει τις ΗΠΑ - Τουλάχιστον 11 νεκροί και 800.000 πολίτες χωρίς ρεύμα

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τα φαινόμενα ενδέχεται να διαρκέσουν για ημέρες και να επηρεάσουν έως και 180 εκατομμύρια ανθρώπους, δηλαδή πάνω από τον μισό πληθυσμό των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
«Θα θερίσετε θύελλα»: Γιγάντια τοιχογραφία στην Τεχεράνη προειδοποιεί για αντίποινα αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / «Θα θερίσετε θύελλα»: Γιγάντια τοιχογραφία στην Τεχεράνη προειδοποιεί για αντίποινα αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Θα υποστείτε πολύ πιο σοβαρές συνέπειες από αυτές που θα προκαλέσετε, ξεκαθαρίζει το Ιράν καθώς αμερικανικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται στην περιοχή
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Διεθνή / Ελληνοαμερικανός μετεωρολόγος για κακοκαιρία στις ΗΠΑ: «Είχαν χρόνια να ζήσουν κάτι τέτοιο»

Οι αρχές προειδοποιούν ότι το κρύο θα συνεχιστεί καθ’ όλη την εβδομάδα και σε ορισμένες περιοχές των κεντρικών ΗΠΑ τα θερμόμετρα μπορεί να δείξουν ακόμη και -45°C
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διεθνή / Κακοκαιρία σαρώνει τις ΗΠΑ: Χωρίς ρεύμα πάνω από 670.000 σπίτια, χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων

Συνολικά, 17 πολιτείες έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κακοκαιρίας, καθώς το κύμα θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με χιόνι, χαλάζι, παγωμένη βροχή και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
THE LIFO TEAM