No.1

Βανκούβερ: Γιγάντιο χταπόδι «έκλεψε» κάμερα δυτών για να βγάλει selfie

Βανκούβερ: Γιγάντιο χταπόδι «έκλεψε» κάμερα δυτών για να βγάλει selfie Facebook Twitter
Η στιγμή που το χταπόδι παίρνει την κάμερα των δυτών
0

Πρωτοφανές περιστατικό με ένα γιγάντιο χταπόδι, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μίας κατάδυσης στα ανοιχτά του Βανκούβερ.

Δύο δύτες με καταγωγή από το Κάρλαϊλ, οι Τζον Ρόνεϊ και Κρις Μάλεν, πραγματοποιούσαν κατάδυση με την κάμερά τους ανοιχτά του Βανκούβερ, σε μια περιοχή γνωστή για τα γιγάντια Ειρηνικά χταπόδια.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο της κατάδυσης, συνάντησαν ένα αρκετά παιχνιδιάρικο γιγάντιο χταπόδι, το οποίο τους πλησίασε και στη συνέχεια πήρε την κάμερά τους.

Όπως διακρίνεται και στο βίντεο που κατέγραψαν από το απίστευτο περιστατικό, οι δύτες του άφησαν την κάμερα, με το χταπόδι να πραγματοποιεί μια «προσωπική φωτογράφιση».

Μιλώντας για το πρωτοφανές συμβάν, ο Κρις Μάλεν εξήγησε ότι τα συγκεκριμένα πλάσματα, έχουν διαφορετικές προσωπικότητες καθώς μερικά είναι ντροπαλά, ενώ άλλα είναι έτοιμα για παιχνίδι.

Με πληροφορίες από ΒΒC

Διεθνή
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM