Έλτον Τζον: 9 εκατ.$ συγκέντρωσε το πάρτι μετά τα Όσκαρ- Προς το ίδρυμά του για το AIDS

 Ο Ντέιβιντ Φέρνις και ο Έλτον Τζον στην εκδήλωση του Ιδρύματος του διάσημου τραγουδιστή για το AIDS, το Elton John AIDS Foundation. Facebook Twitter
Ο Ντέιβιντ Φέρνις και ο Έλτον Τζον στην εκδήλωση του Ιδρύματος του διάσημου τραγουδιστή για το AIDS, το Elton John AIDS Foundation. Φωτ.: EPA
0

Το πάρτι του Έλτον Τζον, μετά τα Όσκαρ, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1992 και είχε συγκεντρώσει μόλις 350.000 δολάρια, στο φετινό συγκεντρώθηκαν πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια.

Ο λόγος για την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν κάθε χρόνο ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις, με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος του διάσημου τραγουδιστή για το AIDS, το Elton John AIDS Foundation.

«Πρέπει να εξαλείψουμε το στίγμα και τις διακρίσεις και να παρέχουμε ισότιμη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για να τερματίσουμε επιτέλους την επιδημία για όλους, παντού» επισήμανε ο Έλτον Τζον σε δήλωσή του.

Σύμφωνα με τη σελίδα του Ιδρύματος συγκεντρώθηκαν πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια με τον Φέρνις να εξηγεί ότι «θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε τα προγράμματα πρόληψης και φροντίδας για τον HIV και το AIDS σε όλο τον κόσμο».

Από το 1992 αποτελεί είναι ένα από τα μακροβιότερα πάρτι που διοργανώνονται την βραδιά των Όσκαρ

Στη βραδιά που διοργάνωσε ο διάσημος τραγουδιστής παραβρέθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής σόουμπιζ, όπως ηθοποιών, καλλιτεχνών, αλλά και ανθρώπων της μόδας, καθώς και από άλλους χώρους.

Αστέρες του Χόλιγουντ όπως οι Τίφανι Χάντις, Έμα Γουάτσον, Χάιντι Κλουμ, Μπρουκ Σιλντς, Ντονατέλα Βερσάτσε και Εμ Τζέι Ροντρίγκεζ ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Έλτον Τζον και του Ντέιβιντ Φέρνις.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1992 είναι ένα από τα μακροβιότερα πάρτι που διοργανώνονται την βραδιά των Οσκαρ ξεπερνώντας κατά ένα χρόνο ακόμη και το περίφημο πάρτι του Vanity Fair.

«Στο πρώτο πάρτι που κάναμε, συγκεντρώσαμε 350.000 δολάρια και νομίζαμε ότι ήμασταν οι βασιλιάδες του κόσμου», είπε ο Ελτον Τζον στους δημοσιογράφους σύμφωνα με το Ηollywood  Reporter.

Η ποπ σταρ Rina Sawayama τραγούδησε κατά την διάρκεια της λαμπερής βραδιάς και μοιράστηκε το «Chosen Family», με τον Έλτον Τζον στην σκηνή.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι τρεις δεσμεύσεις του Τραμπ για το Ιράν

Ο Τραμπ τοποθετεί τον εαυτό του ως κεντρικό παράγοντα στο μέλλον του Ιράν μετά τον πόλεμο, απαιτώντας «άνευ όρων παράδοση», θέλοντας λόγο στην επιλογή του επόμενου ηγέτη και προσφέροντας πλήρη ασυλία σε όσους στρέφονται εναντίον του καθεστώτος
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο πρόεδρος των ΗΑΕ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους «εχθρούς» της χώρας, τονίζοντας ότι η ευημερία και η εικόνα σταθερότητας των Εμιράτων δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας
THE LIFO TEAM