Δημόσια συγγνώμη για την απιστία του ζήτησε ο Νεϊμάρ από την έγκυο σύντροφό του

Δημόσια συγγνώμη για την απιστία του ζήτησε ο Νεϊμάρ από την έγκυο σύντροφό του Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Viral στο Instagram, με 12,5 εκατ. likes, έγινε η ανάρτηση του Νεϊμάρ, με την οποία ζητά συγγνώμη από την έγκυο σύντροφό του μετά την αποκάλυψη ότι απίστησε. 

Σημειώνεται, ότι τις ημέρες που ακολούθησαν μετά την είδηση της απιστίας του Νεϊμάρ, ένας αρθρογράφος δημοσίευσε ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τη σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, να φλερτάρει με άλλες, ακόμα και να κάνει σεξ μαζί τους, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Πάντως, σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν παραδέχθηκε ότι «έκανε λάθος» και υποσχέθηκε ότι θα «προσπαθήσει» να κάνει τη σχέση τους να λειτουργήσει, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι είχε παράλληλη σχέση με την μπλόγκερ Φερνάντα Κάμπος.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, επισήμανε πως «τολμώ να πω ότι κάνω λάθη κάθε μέρα, εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τα λάθη στην προσωπική μου ζωή τα λύνω στο σπίτι, άμεσα, με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νεϊμάρ για την Μπρούνα Μπιανκάρντι

«Το κάνω αυτό για εσάς τους δύο και την οικογένειά μας. Δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειαζόταν να το κάνω. Αλλά σας χρειάζομαι στη ζωή ΜΑΣ.Έχω δει πόσο εκτεθήκατε, πόσο υποφέρατε μέσα από όλα αυτά και πόσο πολύ θέλετε να είστε στο πλευρό μου. Και εγώ στο πλευρό σας. Έκανα λάθος. Έκανα λάθη μαζί σου» ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του. 

«Τολμώ να πω ότι κάνω λάθη κάθε μέρα, εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τα λάθη στην προσωπική μου ζωή τα λύνω στο σπίτι, άμεσα, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Όλα αυτά έπληξαν έναν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή μου. Τη γυναίκα που ονειρευόμουν να έχω στο πλευρό μου, τη μητέρα του γιου μου. Χτύπησε την οικογένειά της, που τώρα είναι η δική μου οικογένεια. Χτύπησε την ίδια σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή που είναι η μητρότητα» συνέχισε. 

Τέλος, μίλησε για το πως βλέπει το μέλλον με την σύντροφο που έχει επιλέξει για το υπόλοιπο της ζωής του, την Μπρου. «Σου έχω ήδη ζητήσει να με συγχωρέσεις για τα λάθη μου, για την άσκοπη έκθεση, αλλά αισθάνομαι την υποχρέωση να το κάνω δημόσια. Αν ένα ιδιωτικό θέμα έχει γίνει δημόσιο, η συγγνώμη πρέπει να είναι δημόσια. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά ΣΗΜΕΡΑ είσαι η βεβαιότητα που θέλω να προσπαθήσω. Ο σκοπός μας θα επικρατήσει, η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει, η αγάπη του ενός για τον άλλον θα μας δυναμώσει. ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ. Σ' αγαπώ»

Στα μέσα Ιουνίου, η Μπρούνα Μπιανκάρντι έκανε διακοπές στη Μύκονο μαζί με τις φίλες της και εκείνος ήταν στο Μαϊάμι για διακοπές και για να δει τους Miami Heat. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει νέους νόμους κατά της ρητορικής μίσους, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πριν από τη σφοδρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας
THE LIFO TEAM
O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να περηφανευτεί για τον εαυτό του και να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν

Διεθνή / O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν και να περηφανευτεί για τον εαυτό του

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρουσίασε καμία νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής στις ΗΠΑ, αντ' αυτού τα έβαλε με τους μετανάστες και τους τρανς
THE LIFO TEAM
Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM
Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Ο πρόεδρος Μάρκος «απορρίπτει κατηγορηματικά την περιγραφή των Φιλιππινών ως κέντρου εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους», μετά τη σύνδεση της χώρας με την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ
THE LIFO TEAM