Ο Νεϊμάρ έχασε 1 εκατ. € στο πόκερ μέσα σε μία ώρα

Νεϊμάρ: Εχασε 1 εκατομμύριο ευρώ σε μία ώρα και άρχισε να κλαίει Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Νεϊμάρ αναρρώνει από τον τραυματισμό του και αποφάσισε να επενδύσει περισσότερο χρόνο (και χρήμα) στο πόκερ. Αυτό, βέβαια, δεν πήγε τόσο καλά, καθώς έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Ο Νεϊμάρ έχασε αυτό το ποσό παίζοντας πόκερ για περίπου μία ώρα. Μάλιστα, σε σχετικά βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο, φάνηκε να το διασκεδάζει και να διακωμωδεί την κατάσταση.

Ο Νεϊμάρ προσποιήθηκε ότι έκλαιγε, λόγω της απώλειας του και άρχισε να φωνάζει ότι «θα κάνω ένα βίντεο  στο Youtube για αυτό». Σημειώνεται, ότι το πόκερ αποτελεί μια αγαπημένη συνήθεια του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχασε σε μια ώρα όσα βγάζει σε μια εβδομάδα. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM