ΤΩΡΑ!

Διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος ο Χάρι Τζάουσι- Παροτρύνει τον κόσμο να φορά αντηλιακό

Διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος ο Χάρι Τζάουσι- Παροτρύνει τον κόσμο να φορά αντηλιακό Facebook Twitter
Χάρι Τζάουσι/ Φωτ.: Instagram
0

Ο influencer, Χάρι Τζάουσι, προέτρεψε τον κόσμο που τον ακολουθεί να «φοράει αντηλιακό» μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο του δέρματος.

Ο 26χρονος, Χάρι Τζάουσι, ο οποίος στο παρελθόν εμφανίστηκε στο Dancing With The Stars του ABC και στο Too Hot To Handle του Netflix, δήλωσε ότι είχε κάτι στον ώμο του για ένα ή δύο χρόνια, αλλά «δεν είχε ιδέα».

«Θέλω απλώς να σώσω και να προστατεύσω έστω κι έναν από εσάς εκεί έξω», είπε στους πέντε εκατομμύρια ακολούθους του στο TikTok. Ο αυστραλιανής καταγωγής influencer πρόσθεσε ότι «θα πάνε όλα καλά».

Στην ανάρτησή του ανέφερε πως «δεν υπάρχει πραγματικά εύκολος τρόπος να το πω αυτό, αλλά την περασμένη εβδομάδα πήγα σε δερματολόγο για να ελέγξει το δέρμα μου και βρήκαν πάνω μου καρκίνο του δέρματος».  Δήλωσε ότι δημοσιοποίησε τη διάγνωσή του για να παροτρύνει τους οπαδούς του να φορούν αντηλιακό με το καλοκαίρι που πλησιάζει.

«Πηγαίνετε να ελέγξετε το δέρμα σας, να φοράτε το αντηλιακό σας και να είστε λίγο πιο υπεύθυνοι, γιατί αυτό πρέπει να κάνω τώρα, και είναι πολύ τρομακτικό» συμπλήρωσε.  Ο Τζάουσι με έδρα τις ΗΠΑ δεν είπε τι είδους καρκίνο του δέρματος έχει ή τι θεραπεία θα λάβει.

@harryjowsey

Please wear sunscreen ☀️

♬ original sound - Harry Jowsey

Έγινε γνωστός από το «Too Hot To Handle» το 2020, πριν εμφανιστεί στο αμερικανικό σόου «Dancing With The Stars» το 2023. Πλέον, έχει αποκτήσει ένα κοινό εννέα εκατομμυρίων ακολούθων στο Instagram και το TikTok.

Με πληροφορίες από BBC


 

Διεθνή
0

ΤΩΡΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΟΥΒΑ

Διεθνή / «Να προσέχουν»: Γιατί ο Τραμπ απειλεί Κολομβία και Κούβα μετά την επίθεση στη Βενεζουέλα

Έκκληση από τον πρόεδρο της Κούβας, προς τις χώρες της Λατινικής Αμερικής να «συσπειρωθούν» απέναντι στις ΗΠΑ - «Κούβα και Βενεζουέλα, μία σημαία! Κάτω ο ιμπεριαλισμός!»
THE LIFO TEAM
New York Times: Η επίθεση Τραμπ στη Βενεζουέλα είναι παράνομη και ωθεί τις ΗΠΑ σε διεθνή κρίση

Διεθνή / New York Times: Η επίθεση Τραμπ στη Βενεζουέλα είναι παράνομη και ωθεί τις ΗΠΑ σε διεθνή κρίση

Αν υπάρχει ένα κυρίαρχο μάθημα από τις αμερικανικές εξωτερικές υποθέσεις του περασμένου αιώνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι η προσπάθεια εκδίωξης ακόμη και του πιο αξιοθρήνητου καθεστώτος μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα
THE LIFO TEAM