Δεύτερη εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ σε συναυλία του Τζεφ Μπεκ- Στο Royal Albert Hall

Ο Τζόνι Ντεπ παίζει κιθάρα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Getty Images
0

Την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την απόφαση της πολύκροτης δίκης του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, ο 58χρονος ηθοποιός συνεχίζει τις απρόσμενες εμφανίσεις σε συναυλίες του Τζεφ Μπεκ

Μετά το Σέφιλντ όπου αιφνιδίασε το κοινό την Κυριακή, ο Ντεπ εμφανίστηκε επί σκηνής σε συναυλία του Άγγλου κιθαρίστα και στο Royal Albert Hall, το βράδυ της Δευτέρας. 

«Το κρατήσαμε μυστικό για προφανείς λόγους», είπε ο Μπεκ προτού υποδεχθεί στην σκηνή τον ηθοποιό. Αν και ο Τζόνι Ντεπ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, δεν ενθουσιάστηκαν όλοι.

«Νιώθω εξαπατημένος. Απολύτως 100% εξαπατημένος. Περίμενα 50 χρόνια για να δω τον Τζεφ Μπεκ live…  ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου», δήλωσε στο Reuters ο Πίτερ Σμιντ, που ταξίδεψε από τη Φρανκφούρτη στο Λονδίνο για τη συναυλία, μαζί με την οικογένειά του. 

«Ο Ντεπ κυριάρχησε στο σόου, δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί. Είναι μια ντροπή… Ήρθα να δω τον Τζεφ Μπεκ απόψε, όχι έναν σταρ του Χόλιγουντ», συμπλήρωσε. 

Ο Ντεπ έπαιξε με τον Μπεκ μεταξύ άλλων τραγούδια του Τζον Λένον, του Τζίμι Χέντριξ, των Beatles και του Μάρβιν Γκέι, σύμφωνα με το Setlist.FM. Ο Μπεκ θα δώσει συναυλία και απόψε στο Royal Albert Hall, αλλά είναι άγνωστο αν θα εμφανιστεί πάλι ο Ντεπ. 

Στο μεταξύ, οι ένορκοι της πολύκροτης δίκης συνεδριάζουν εκ νέου σήμερα για να καταλήξουν σε απόφαση για τις αγωγές για συκοφαντική δυσφήμηση που έχουν κάνει Ντεπ και Χερντ ο ένας στον άλλον. 

Ο 58χρονος ηθοποιός έκανε αγωγή στην Χερντ ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας ότι τον δυσφήμησε όταν περιέγραψε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε άρθρο που είχε γράψει στην Washington Post, στο οποίο δεν τον κατονόμαζε. Η 36χρονη του απάντησε επίσης με αγωγή, διεκδικώντας 100 εκατομμύρια δολάρια, λέγοντας ότι την δυσφήμησε όταν ο δικηγόρος του αποκάλεσε «απάτη» τις κατηγορίες της. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Αλλαγές στην Πράσινη Κάρτα μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη διαμονή Ιρανών

Οι Ιρανοί τους οποίους αφορούν οι μεταβολές ενδέχεται να χρειαστεί να απομακρυνθούν από τις ΗΠΑ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, υποστηρίζει η Αμερικανίδα βουλευτής Γιασαμίν Ανσάρι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / CNN: Όλα δείχνουν ότι η δεύτερη θητεία Τραμπ αφορά κυρίως τον ίδιο

Η δεύτερη θητεία του προκαλεί ολοένα και περισσότερες αντιδράσεις, καθώς οι πολιτικές και προσωπικές του πρωτοβουλίες φέρνουν στο προσκήνιο κατηγορίες περί κατάχρησης εξουσίας και εντείνουν τη δυσαρέσκεια ακόμη και στο εσωτερικό των Ρεπουμπλικανών
THE LIFO TEAM