Ο Τζόνι Ντεπ σε εμφάνιση- έκπληξη στη σκηνή με τον Τζεφ Μπεκ

Ο Τζόνι Ντεπ κάνει εμφάνιση- έκπληξη στη σκηνή σε συναυλία του Τζεφ Μπεκ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Image
0

O Τζόνι Ντεπ έκανε εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή δίπλα στον Τζεφ Μπεκ στο Σέφιλντ ερμηνεύοντας κομμάτια του Τζον Λένον, Μάρβιν Γκέι και Τζίμι Χέντριξ.

Ο Ντεπ, που περιμένει την ετυμηγορία των ενόρκων στην δικαστική μάχη εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, πήρε το αεροπλάνο μετά την παράθεση των τελευταίων επιχειρημάτων των συνηγόρων των δύο πλευρών την Παρασκευή, και βρέθηκε στη σκηνή ενώ η δικαστική απόφαση αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των τριών τραγουδιών, ο Ντεπ παρέμεινε σιωπηλός στην σκηνή.

Ο Ντεπ μήνυσε την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή άρθρο γνώμης που είχε γράψει το 2018 για την Washington Post, όπου ανέφερε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν κατονόμαζε τον ίδιο τον Ντεπ αλλά αρκούσε για να την μηνύσει ζητώντας αποζημίωση. Η πλευρά Ντεπ ανέφερε ότι εκείνη ήταν αυτή που κακοποιούσε ψυχικά και σεξουαλικά τον ηθοποιό μέσα στον γάμο τους.

Η Χερντ απάντησε στην μήνυση του πρώην συζύγου της με αγωγή, κατηγορώντας τον ότι κάνει εκστρατεία εναντίον της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Μεθυσμένο Ημερολόγιο το 2011 και παντρεύτηκαν το 2015. Έναν χρόνο μετά, το 2016, η Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ενώ ο Ντεπ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ