Το Βίλνιους καλεί την Σάνα Μάριν σε πάρτι- «Μην ακούς τους άλλους, λατρεύουμε το στιλ σου»

Το Βίλνιους καλεί την Σάνα Μάριν σε πάρτι- «Μην ακούς τους άλλους, λατρεύουμε το στιλ σου» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Τα βίντεο με την Σάνα Μάριν από πάρτι μπορεί να προκάλεσαν αντιδράσεις στη Φινλανδία, αλλά στο Βίλνιους «λατρεύουν» το στιλ της. 

«Μην ακούς τους άλλους», είναι η συμβουλή της πρωτεύουσας της Λιθουανίας προς την Φινλανδή πρωθυπουργό, η οποία συνοδεύεται με μία πρόσκληση σε πάρτι. 

Το 2023 το Βίλνιους γιορτάζει τα 700 χρόνια από την ίδρυσή του και η λιθουανική πρωτεύουσα… προσκάλεσε την Σάνα Μαρίν στις εκδηλώσεις που θα γίνουν εκεί, με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει έπειτα από τη διαρροή των βίντεο στα οποία η Φινλανδή πρωθυπουργός χόρευε και τραγουδούσε. 

«Αγαπητή Σάνα Μάριν, μην ακούς τους άλλους, το Βίλνιους λατρεύει το στιλ και τις κινήσεις σου», ανέφερε tweet που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του οργανισμού τουριστικής ανάπτυξης της λιθουανικής πρωτεύουσας. 

«Την επόμενη χρονιά γιορτάζουμε τα 700α γενέθλιά μας, ακούμε ότι θα γίνει απίθανο πάρτι. Ελπίζουμε να μπορέσεις να έρθεις και να γιορτάσεις μαζί μας, σε στιλ Βίλνιους», συμπλήρωνε η ίδια ανάρτηση. 

Χθες η Σάνα Μάριν αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών, αίτημα που είχε διατυπώσει η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Φινλανδίας. Τα αποτελέσματα αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. 

Η 36χρονη πρωθυπουργός επανέλαβε ότι δεν έχει κάνει χρήση ουσιών. «Δεν έκανα τίποτα παράνομο. Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια δεν έχω κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι υποβλήθηκε στο τεστ, προκειμένου να κατευνάσει τις όποιες ανησυχίες.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ