ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Βετεράνοι του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου ερωτεύτηκαν στα 97 και θα ζήσουν μαζί

Βετεράνοι του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου ερωτεύτηκαν στα 97 και θα ζήσουν μαζί Facebook Twitter
0

Ένας 97χρονος άντρας και μία γυναίκα ίδιας ηλικίας, και οι δύο τυφλοί , οι οποίοι γνωρίστηκαν πριν λίγο καιρό, αποφάσισαν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί.

Την απόφαση τους την επισφράγισαν με μία τελετή. 

Ο Peter Van Zeller και η Nancy Bowstead γνωρίστηκαν τον περασμένο Μάιο στο κέντρο εκπαίδευσης και αποκατάστασης για τυφλούς όπου πλέον ζουν και οι δύο, κοντά στο Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας. 

Και οι δύο είχαν υπηρετήσει στο βρετανικό στρατό στη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Μάλιστα ,ο Van Zeller είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι από σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή στις πολεμικές επιχειρήσεις της Νορμανδίας το 1944.  

H πρόταση γάμου έγινε έξι μήνες μετά την γνωριμία τους από τον Van Zeller, τον περασμένο Νοέμβριο. 

Κρατούσαν τα χέρια τους σε όλη τη διάρκεια της τελετής, η οποία είχε όλο τα χαρακτηριστικά ενός γάμου, αν και το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε με την νομική έννοια του όρου. 

Ο Van Zeller λέει πως ερωτεύτηκε την Bowstead μόλις συναντήθηκαν. «Αυτή η κυρία ήρθε και κάθισε δίπλα μου στο σαλόνι μετά το δείπνο. Φάνηκε πως είχε σπίθα μέσα της, το πράγμα εξελίχθηκε αμέσως».

«Μέχρι που γνώρισα τη Nancy δεν είχα καταλάβει πόσο μόνος ένιωθα μετά τον θάνατο της γυναίκας μου. Θέλουμε απλά να ζήσουμε μαζί και ευτυχισμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα»

Η Bowstead αστειεύεται πως ο Van Zeller ήταν «λίγο γκρινιάρης στην αρχή» πριν ξεκινήσουν να συζητούν. «Ήταν σαν ηλεκτροσόκ», λέει και συνεχίζει:

«Πλέον μένουμε σε απόσταση λίγων μέτρων ο ένας από τον άλλον και μπορούμε να βλεπόμαστε όποτε θέλουμε. Πριν μου κάνει την πρόταση ήθελε να ξέρει αν θα φύγω με κάποιον άλλον άντρα. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άντρες από γυναίκες εδώ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να ξέρεις πως σε λατρεύει ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος όπως το Πίτερ, ύστερα από τόσα χρόνια που ήμουν μόνη μου. Είναι πραγματικά ένα θαύμα, είμαστε πολύ ερωτευμένοι».

Ο γιος της Bowstead, ο Graham δηλώνει και αυτός πολύ χαρούμενος για την τύχη της μητέρας του. «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που βρήκαν ο ένας τον άλλον σε αυτή την ηλικία»

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Διεθνή / Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ σχολίασε ότι ο Φάρατζ είναι «απολύτως λάθος» και εκτίμησε ότι με αυτό τον τρόπο εκθέτει την ασφάλεια της Βρετανίας και των συμμάχων της σε κίνδυνο
NEWSROOM