Αργεντινή: Έκρυβαν κοκαΐνη μέσα σε πλαστικούς φαλλούς

Αργεντινή: Έκρυβαν κοκαΐνη μέσα σε πλαστικούς φαλλούς Facebook Twitter
0

Η αστυνομία της Αργεντινής συνέλαβε τα μέλη μιας συμμορίας η οποία κατηγορείται πως διακινούσε κοκαΐνη. την οποία έκρυβε μέσα σε πλαστικούς φαλλούς. 

Η σύλληψη έγινε στην red light district της πόλης Λα Πλάτα, περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από το Μπουένος Άιρες. Οι πλαστικοί φαλλοί ήταν παρόμοιοι με αυτούς που πωλούνται ως αξεσουάρ για μεταμφιέσεις. 

Η αστυνομία λέει πως κατάσχεσε πάνω από ένα κιλό κοκαΐνη, μισό κιλό μαριχουάνα καθώς και όλους τους πλαστικούς φαλλούς. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι ενός ζευγαριού από το Περού, που ήταν διαχειριστές ενός εστιατορίου. 

Αργεντινή: Έκρυβαν κοκαΐνη μέσα σε πλαστικούς φαλλούς Facebook Twitter

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες τις οποίες άκουσε η αστυνομία για να φθάσει στις συλλήψεις οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούσαν τη λέξη «γιαγιά» εννοώντας 10 γραμμάρια κοκαΐνη ενώ τη λέξη «μωρό» για πέντε γραμμάρια. 

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Διεθνή / Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Η νέα αποκάλυψη περί εξωγήινων έχει τα πάντα: μια φαινομενικά έγκυρη πηγή αποκαλύπτει μυστικά για μια κυβερνητική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει το κοινό στο σκοτάδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να την υποστηρίζει.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ