Άνοιξε πόρτα αεροπλάνου στον αέρα λόγω στρες: «Ένιωσα δυσφορία, ήθελα να κατέβω»

Άνοιξε πόρτα αεροπλάνου στον αέρα λόγω στρες: «Ένιωσα δυσφορία, ήθελα να κατέβω» Facebook Twitter
0

Ο επιβάτης της Asiana Airlines που άνοιξε εν μέσω πτήσης έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου, λίγα λεπτά πριν προσγειωθεί στην Ντέγκου, στη Νότια Κορέα, είπε ότι το έκανε επειδή αισθανόταν «δυσφορία».

Ο 30χρονος δήλωσε στην αστυνομία ότι άνοιξε την πόρτα επειδή «ήθελε να κατέβει γρήγορα από το αεροπλάνο», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, προσθέτοντας ότι ήταν στρεσαρισμένος καθώς είχε χάσει τη δουλειά του πρόσφατα.

Ο άνδρας άνοιξε την έξοδο κινδύνου όταν το αεροπλάνο βρισκόταν περίπου 213 μέτρα πάνω από το έδαφος, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες.

Εννέα επιβάτες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο όλοι πήραν εξιτήριο έπειτα από περίπου δύο ώρες, σύμφωνα με αξιωματούχο της πυροσβεστικής.

Ο Τζιν Σέονγκ-χιουν, πρώην αξιωματούχος ασφαλείας θαλάμου επιβατών της Korean Air, δήλωσε ότι από όσο γνωρίζει κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί, αλλά πρόσθεσε ότι επιβάτες έχουν ανοίξει εξόδους κινδύνου χωρίς άδεια ενώ το αεροπλάνο βρίσκεται στο έδαφος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM