Έκλεψε αμάξι και γύρισε να βάλει τις φωνές στη μητέρα επειδή άφησε μέσα τον 4χρονο γιο της

Έκλεψε αμάξι και γύρισε να βάλει τις φωνές στη μητέρα επειδή άφησε μέσα τον 4χρονο γιο της Facebook Twitter
0

Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει πως μπορεί να είναι κλέφτης αλλά όχι και απαγωγέας εμφανίστηκε ένας άντρας από το Όρεγκον, που έκλεψε πρόσφατα ένα αυτοκίνητο.

Όλα συνέβησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ένας λευκός άντρας, με μακριά, καστανά μαλλιά και πολύχρωμη μάσκα έφυγε με το αυτοκίνητο της Crystal Leary ενώ εκείνη είχε μπει μέσα σε ένα κρεοπωλείο για να κάνεις τις αγορές της. 

Ο άντρας, σύμφωνα με όσα δήλωσε η αστυνομία στο CNN, έφυγε με το όχημα πριν καταλάβει πως στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου βρισκόταν ένα αγόρι 4 ετών. 

Ωστόσο, μόλις συνειδητοποίησε πως κατά λάθος είχε κάνει απαγωγή, επέστρεψε το παιδί στην μητέρα του και απείλησε να καλέσει την αστυνομία για να την καταγγείλει που άφησε τον γιο της μέσα στο αυτοκίνητο μόνο του. 

«Μπήκε στο αυτοκίνητο, οδήγησε, κατάλαβε πως είχε μέσα έναν 4χρονο και επέστρεψε πίσω, διατάζοντάς την να πάρει το παιδί από το όχημα και μετά έφυγε ξανά», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Matt Henderson. «Είμαστε ευγνώμονες που είχε το φιλότιμο να φέρει πίσω το παιδί», πρόσθεσε. 

Ο 4χρονος επέστρεψε σώος στη μητέρα του, που ωστόσο άκουσε και ένα μικρό «κήρυγμα» από τον κλέφτη πριν εκείνος φύγει ξανά με το αυτοκίνητό της. 

«Ως μαμάδες, μπορεί να γίνουμε πολυάσχολες και σκεφτόμαστε απλώς θα πεταχτώ για ένα λεπτό. Είναι το τέλειο παράδειγμα του πόσο τραγικά θα μπορούσε να καταλήξει όλο αυτό όταν χαλαρώνεις λίγο», είπε στο KPTV Fox 12. «Είμαι ευγνώμων που είναι καλά. Ήταν πολύ χαζό και δεν θα το ξανακάνω, αλλά είναι αυτή η απόφαση του δευτερολέπτου που μπορεί να αλλάξει τα πάντα», πρόσθεσε. 

  

Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα στο Πόρτλαντ, περίπου 8 μίλια από το σημείο κλοπής του, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. 

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ