Κορωνοϊός: Ελληνική Πρεσβεία προς Έλληνες στη Γερμανία - «Επιστρέψτε το συντομότερο»

Κορωνοϊός: Ελληνική Πρεσβεία προς Έλληνες στη Γερμανία - «Επιστρέψτε το συντομότερο» Facebook Twitter
0

Σύσταση «σε όλους τους Έλληνες πολίτες μονίμους κατοίκους Ελλάδας που βρίσκονται στη Γερμανία και επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα» απηύθυνε η Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο, λόγω κρίσης κορωνοϊού.

Όπως ενημέρωσε όσους επιθυμούν να επιστρέψουν, πρέπει να το πράξουν το συντομότερο δυνατόν χρησιμοποιώντας τις υφιστάμενες εμπορικές πτήσεις, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο «πιθανών μελλοντικών δυσχερειών στην μετακίνησή τους».

Στην ανακοίνωσή της η Πρεσβεία υπενθυμίζει ακόμη ότι όσοι φθάνουν στην Ελλάδα υποχρεούνται σε 14ήμερη κατ' οίκον παραμονή, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού, ενώ επισημαίνει ότι τα μέτρα πρόληψης που εφαρμόζονται στην Γερμανία επηρεάζουν τόσο τον τρόπο όσο και το ωράριο λειτουργίας των Προξενείων της Ελλάδας στο Αμβούργο, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ, την Στουτγάρδη, την Φρανκφούρτη και το Βερολίνο.

Οι αλλαγές αυτές θα εξετάζονται και θα αναπροσαρμόζονται σε καθημερινή βάση, ανάλογα με τις συνθήκες, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Διεθνή / Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου, που μεταδόθηκε στον καθεδρικό ναό του Ουόρσεστερ σήμερα Μεγάλη Πέμπτη για την εκκλησία της Αγγλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ