24χρονος παθαίνει αμόκ στη διάρκεια πτήσης από τη Λισαβόνα, δαγκώνει επιβάτη και πεθαίνει

24χρονος παθαίνει αμόκ στη διάρκεια πτήσης από τη Λισαβόνα, δαγκώνει επιβάτη και πεθαίνει Facebook Twitter
8

Νεκρός είναι ένας 24χρονος, ο οποίος δάγκωσε επιβάτη κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Λισαβόνα στο Δουβλίνο, αναφέρει o Guardian.


Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος στην πτήση της Aer Lingus πριν δαγκώσει έναν άλλο επιβάτη που προσπάθησε να τον συγκρατήσει.

Η ιρλανδική Mirror κάνει λόγο για δύο τραυματίες. Όπως γράφει, ο επιβάτης φέρεται να εκνευρίστηκε και να τραυμάτισε δύο ανθρώπους. Με τη βοήθεια και άλλων επιβατών το πλήρωμα κατάφερε να τον σταματήσει


Ο πιλότος ενημέρωσε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για έναν επιβάτη που έπαθε αμόκ και τραυμάτισε έναν ή δύο επιβάτες.

 

Λίγο αργότερα, ο 24χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι φοιτητής στην Ιρλανδία, ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε λιπόθυμος. Ένας γιατρός προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ο νεαρός άνδρας κατέληξε.


Μια γυναίκα που βρισκόταν στο αεροπλάνο συνελήφθη μετά την προσγείωση, αλλά δεν είναι γνωστό αν έχει σχέση με το θάνατο του 24χρονου ή αν ταξίδευε μαζί του.


Ο πιλότος έκανε επείγουσα προσγείωση στις 17:40 χθες στο Κορκ, με τους 168 επιβάτες και το πλήρωμα να εγκαταλείπουν το αεροπλάνο, σύμφωνα με το RTE.


Παρά τις προσπάθειες πάντως, ο 24χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή, ενώ ο επιβάτης που τραυμάτισε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι επέστρεψαν στο Δουβλίνο με λεωφορείο.


Ερευνάται από την αστυνομία αν ο άνδρας υπέστη αμόκ, αν του συνέβη κάτι παθολογικό ή αν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος για την κατάστασή του.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM