No.1

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης έχρισε την παλλακίδα του - Στην τελετή ήταν παρούσα και η σύζυγός του

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης έχρισε την παλλακίδα του - Στην τελετή ήταν παρούσα και η σύζυγός του Facebook Twitter
2

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης έχρισε την επίσημη παλλακίδα του, την Κυριακή, σε μία τελετή όπου παρέστη και η σύζυγός του. 

Σε αυτή την ασυνήθιστη τελετή, ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης έχρισε μία από τις κορυφαίες στρατηγούς και επί σειρά ετών φίλη του ως την επίσημη ερωμένη του. Πρόκειται για έναν ρόλο που δεν έχει επίσημα αναγνωριστεί από το 1921. Ο βασιλιάς Maha Vajiralongkorn, γνωστός επίσης και ως Ράμα Χ, έχρισε την Sineenat Wongvajirapakdi, «Royal Noble Consort» (βασιλική ευγενή σύζυγο). Ο τίτλος αποδίδεται στην επίσημη παλλακίδα του, σύμφωνα με το Royal Central.


Το τελετουργικό συνέπεσε με τα 67α γενέθλιά του Ράμα Χ. Ο ίδιος απένειμε στην Sineenat τέσσερα τιμητικά μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων του Διακεκριμένου Τάγματος Chula Chom Klao, της 1ης τάξης και της πιο Υψηλής Τάξης του Λευκού Ελέφαντα. Στο πλάι του βασιλιά βρισκόταν και η νέα σύζυγός του, στρατηγός Suthida Vajiralongkorn με την οποία είχαν παντρευτεί μόλις πριν από τρεις μήνες.


Η Suthida, η οποία ήταν πρώην σύντροφος και αεροσυνοδός της Thai Airways, είχε παντρευτεί τον βασιλιά την 1η Μαΐου, παίρνοντας τον τίτλο της επίσημης βασιλικής συντρόφου του μονάρχη της Ταϊλάνδης.

Ο Ράμα Χ έχει παντρευτεί συνολικά τέσσερις φορές. Αρχικά παντρεύτηκε την πρώτη του εξαδέλφη, πριγκίπισσα Soamsawali Kitiyakara το 1977 με την οποία έχουν ένα παιδί. Πήραν διαζύγιο αργότερα αλλά όχι πριν αποκτήσει πέντε παιδιά με την Yuvadhida Polpraserth, η οποία έγινε η δεύτερη σύζυγός του. Με εκείνη, παντρεύτηκαν το 1994 αλλά χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Το 2001, ο Ραμα X παντρεύτηκε την τρίτη σύζυγό του και απέκτησαν ένα παιδί μέσα στο γάμο τους που διήρκησε 13 χρόνια πριν πάρουν διαζύγιο το 2014.

 

Με πληροφορίες από Foxnews

Διεθνή
2

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Πακιστάν κηρύσσει «ανοιχτό πόλεμο» μετά τους βομβαρδισμούς μεγάλων πόλεων στο Αφγανιστάν

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν μετά τις επιθέσεις - Ο πρωθυπουργός της χώρας διαμηνύει ότι δε θα υπάρξει καμία υποχώρηση στην υπεράσπιση της πατρίδας
THE LIFO TEAM
Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Πέρα από αυτές τις γραφικότητες και τις ειδήσεις του κοσμικού δελτίου, ο νέος βασιλιάς έχει μια πολύ πιο σκοτεινή πλευρά: αρκετοί συγγενείς μιας από τις πρώην συζύγους του (όταν αυτός ήταν πρίγκιπας διάδοχος) βρέθηκαν ξαφνικά νεκροί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς ποτέ να εξιχνιαστούν αυτές οι υποθέσεις. Και πως να εξιχνιαστούν σε μια χώρα όπου, ακόμα και ένα χαζό σχόλιο στο Φέισμπουκ για το σκυλάκι του βασιλιά μπορεί να τιμωρηθεί με πολυετή κάθειρξη...