Sputnik: Βρήκαν το πτώμα του Κασόγκι σε πηγάδι στο σπίτι του Σαουδάραβα πρόξενου

Sputnik: Βρήκαν το πτώμα του Κασόγκι σε πηγάδι στο σπίτι του Σαουδάραβα πρόξενου Facebook Twitter
0

Λίγο πριν ο Ερντογάν κάνει σημαντικές ανακοινώσεις για τη δολοφονία Κασόγκι, το ρωσικό πρακτορείο διαρρέει μια είδηση -βόμβα για το πτώμα του δημοσιογράφου.

Το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, φέρεται να δήλωσε ο ηγέτης του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

«Αξιόπιστες πηγές από την υπηρεσία ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης μου είπαν πως το πτώμα του Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι, που βρίσκεται στον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου», δήλωσε ο Περιντσέκ, σύμφωνα πάντα με το Sputnik.

Η Τουρκία επιμένει πως δεν έχει ακόμη μοιραστεί πληροφορίες με άλλη χώρα σχετικά με την έρευνά της για την δολοφονία του δήλωσε ωστόσο  ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, λίγες ώρες πριν από τις αποκαλύψεις που έχει ανακοινώσει ότι θα κάνει ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε τα σχόλια αυτά σε συνέντευξή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Ο τούρκος υπουργός πρόσθεσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όποια διεθνή έρευνα για την δολοφονία του σαουδάραβα δημοσιογράφου.

Οι αρχές ερευνούν την εξαφάνιση του Κασόγκι από τις 2 Οκτωβρίου που εισήλθε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Έπειτα από εβδομάδες άρνησης, η Σαουδική Αραβία το σαββατοκύριακο ανακοίνωσε ότι ο δημοσιογράφος σκοτώθηκε στο προξενείο της.

Ο Ερντογάν έχει δηλώσει ότι θα αποκαλύψει τις πληροφορίες της έρευνας σε ομιλία του σήμερα.

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ