Middle East Eye: Τεμάχισαν τον Κασόγκι σε επτά λεπτά ακούγοντας μουσική

Middle East Eye: Τεμάχισαν τον Κασόγκι σε επτά λεπτά ακούγοντας μουσική Facebook Twitter
Όταν ξεκίνησε να τεμαχίζει το πτώμα ο Τουμπάιγκι έβαλε ακουστικά στα αυτιά και άρχισε να ακούει μουσική. Συμβούλεψε και τα άλλα μέλη της ομάδας να κάνουν το ίδιο. «Όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω μουσική. Πρέπει να κάνετε το ίδιο» ακούγεται να λέει ο Τουμπάιγκι στην ηχογράφηση. EPA
0

Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκε για να δολοφονηθεί ο Τζαμάλ Κασόγκι, δήλωσε στο Middle East Eye Τούρκος αξιωματούχος. Ο αξιωματούχος υποστήριξε πως έχει ακούσει την ηχογράφηση των τελευταίων στιγμών του Σαουδάραβα δημοσιογράφου. 

Όσο ο Κασόγκι βρισκόταν στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης, μεταφέρθηκε χωρίς να το θέλει από το γραφείο του γενικού προξένου στο διπλανό δωμάτιο και τον έβαλαν πάνω σε ένα τραπέζι, αναφέρει το ρεπορτάζ. 

Τότε ακούστηκαν τρομαχτικά ουρλιαχτά, όπως άκουσε ένας μάρτυρας από τον κάτω όροφο, λέει ο αξιωματούχος. «Ο πρόξενος απομακρύνθηκε από το δωμάτιο. Δεν έγινε προσπάθεια να ανακρίνουν τον δημοσιογράφο, είχαν έρθει για να τον σκοτώνουν» τόνισε η τουρκική πηγή.

Τα ουρλιαχτά σταμάτησαν όταν οι δολοφόνοι νάρκωσαν τον Τζαμάλ Κασόγκι, κάνοντάς του ένεση με άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία.

Ο Σαλάχ Μουχάμαντ αλ Τουμπάιγκι, επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας των σαουδαραβικών αρχών ασφαλείας και μέλος της 15μελούς ομάδας που έφτασε με ιδιωτικό τζετ στην Κωνσταντινούπολη λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση του Κασόγκι, ήταν αυτός που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Άρχισε να τεμαχίζει το σώμα του δημοσιογράφου ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Ο Τούρκους αξιωματούχους δήλωσε ότι χρειάστηκαν επτά λεπτά για να αφήσει την τελευταία του πνοή ο Κασόγκι.

Middle East Eye: Τεμάχισαν τον Κασόγκι σε επτά λεπτά ακούγοντας μουσική Facebook Twitter
Ο Δρ. Toυμπάιγκι, φωτογραφημένος από κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Ήταν αυτός που φέρεται να έκανε τον διαμελισμό με το πριόνι...

Όταν ξεκίνησε να τεμαχίζει το πτώμα ο Τουμπάιγκι έβαλε ακουστικά στα αυτιά και άρχισε να ακούει μουσική. Συμβούλεψε και τα άλλα μέλη της ομάδας να κάνουν το ίδιο. «Όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω μουσική. Πρέπει να κάνετε το ίδιο» ακούγεται να λέει ο Τουμπάιγκι στην ηχογράφηση. 

Σύμφωνα με τους New York Times ο Τουμπάιγκι ήταν εξοπλισμένος με ένα πριόνι οστών. 

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Προσφέρεται να ανοίξει ξανά τα Στενά του Ορμούζ αν οι ΗΠΑ άρουν τον αποκλεισμό τους

Η πρόταση του Ιράν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ με αντάλλαγμα την άρση του αμερικανικού αποκλεισμού και τον τερματισμό του πολέμου εντείνει το γεωπολιτικό αδιέξοδο και προκαλεί νέα αναταραχή στις διεθνείς αγορές ενέργειας
THE LIFO TEAM
Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ζόχραν Μαμντάνι, διόρισε τη Σον(τά) Σμιθ-Κρουζ στην υπηρεσία που διαχειρίζεται τα δημοτικά αρχεία της πόλης, σε μια περίοδο όπου η ιστορική μνήμη και η πρόσβαση στα δημόσια δεδομένα έχουν μετατραπεί σε πεδίο πολιτικής σύγκρουσης.
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΝΕΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γάζα: Οι σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις επιδεινώνουν την κρίση έλλειψης νερού

Η οξεία έλλειψη καθαρού νερού στη Γάζα έχει οδηγήσει σε σοβαρή υγειονομική κρίση, με την εξάπλωση ασθενειών και τις επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού να επιδεινώνονται λόγω της καταστροφής των υποδομών και των ελλείψεων σε βασικά είδη υγιεινής
THE LIFO TEAM
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΔΡΑΣΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: «Δεν περιμένω συγχώρεση» έγραφε ο 31χρονος δράστης

Οι αρχές εξετάζουν τις αναρτήσεις και το ιστορικό του στα social media, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, την ώρα που ο 31χρονος δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / «Δεν είμαι παιδεραστής» - Εκνευρισμός Τραμπ με αναφορά στο μανιφέστο του δράστη των πυροβολισμών

Ο εκνευρισμός του με την παρουσιάστρια όταν αναφέρθηκε σε αποσπάσματα από το μανιφέστο του δράστη, που αποκαλούσε τον Αμερικανό πρόεδρο «βιαστή» και «παιδεραστή»
THE LIFO TEAM