Middle East Eye: Τεμάχισαν τον Κασόγκι σε επτά λεπτά ακούγοντας μουσική

Middle East Eye: Τεμάχισαν τον Κασόγκι σε επτά λεπτά ακούγοντας μουσική Facebook Twitter
Όταν ξεκίνησε να τεμαχίζει το πτώμα ο Τουμπάιγκι έβαλε ακουστικά στα αυτιά και άρχισε να ακούει μουσική. Συμβούλεψε και τα άλλα μέλη της ομάδας να κάνουν το ίδιο. «Όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω μουσική. Πρέπει να κάνετε το ίδιο» ακούγεται να λέει ο Τουμπάιγκι στην ηχογράφηση. EPA
0

Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκε για να δολοφονηθεί ο Τζαμάλ Κασόγκι, δήλωσε στο Middle East Eye Τούρκος αξιωματούχος. Ο αξιωματούχος υποστήριξε πως έχει ακούσει την ηχογράφηση των τελευταίων στιγμών του Σαουδάραβα δημοσιογράφου. 

Όσο ο Κασόγκι βρισκόταν στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης, μεταφέρθηκε χωρίς να το θέλει από το γραφείο του γενικού προξένου στο διπλανό δωμάτιο και τον έβαλαν πάνω σε ένα τραπέζι, αναφέρει το ρεπορτάζ. 

Τότε ακούστηκαν τρομαχτικά ουρλιαχτά, όπως άκουσε ένας μάρτυρας από τον κάτω όροφο, λέει ο αξιωματούχος. «Ο πρόξενος απομακρύνθηκε από το δωμάτιο. Δεν έγινε προσπάθεια να ανακρίνουν τον δημοσιογράφο, είχαν έρθει για να τον σκοτώνουν» τόνισε η τουρκική πηγή.

Τα ουρλιαχτά σταμάτησαν όταν οι δολοφόνοι νάρκωσαν τον Τζαμάλ Κασόγκι, κάνοντάς του ένεση με άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία.

Ο Σαλάχ Μουχάμαντ αλ Τουμπάιγκι, επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας των σαουδαραβικών αρχών ασφαλείας και μέλος της 15μελούς ομάδας που έφτασε με ιδιωτικό τζετ στην Κωνσταντινούπολη λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση του Κασόγκι, ήταν αυτός που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Άρχισε να τεμαχίζει το σώμα του δημοσιογράφου ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Ο Τούρκους αξιωματούχους δήλωσε ότι χρειάστηκαν επτά λεπτά για να αφήσει την τελευταία του πνοή ο Κασόγκι.

Middle East Eye: Τεμάχισαν τον Κασόγκι σε επτά λεπτά ακούγοντας μουσική Facebook Twitter
Ο Δρ. Toυμπάιγκι, φωτογραφημένος από κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Ήταν αυτός που φέρεται να έκανε τον διαμελισμό με το πριόνι...

Όταν ξεκίνησε να τεμαχίζει το πτώμα ο Τουμπάιγκι έβαλε ακουστικά στα αυτιά και άρχισε να ακούει μουσική. Συμβούλεψε και τα άλλα μέλη της ομάδας να κάνουν το ίδιο. «Όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω μουσική. Πρέπει να κάνετε το ίδιο» ακούγεται να λέει ο Τουμπάιγκι στην ηχογράφηση. 

Σύμφωνα με τους New York Times ο Τουμπάιγκι ήταν εξοπλισμένος με ένα πριόνι οστών. 

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM