Τη σκότωσε, εξαφάνισε το πτώμα και βύθισε το σκάφος τους για να κληρονομήσει την περιουσία της

Τη σκότωσε, εξαφάνισε το πτώμα και βύθισε το σκάφος τους για να κληρονομήσει την περιουσία της Facebook Twitter
1

Ένας βρετανός ναυτικός δολοφόνησε τη σύζυγό του και σκόπιμα βύθισε το καταμαράν τους στην Καραϊβική για να κληρονομήσει την περιουσία της, σύμφωνα με τους εισαγγελείς στις ΗΠΑ.

Ο Lewis Bennett, από το Ντόρσετ μετέφερε λαθραία κλεμμένα νομίσματα όταν διασώθηκε από το Λιμενικό χωρίς τη σύζυγό του Isabella Hellmann, τον Μάιο του 2017.

Το σώμα της Hellmann δεν βρέθηκε και το FBI αποφάσισε μετά από έρευνα πως ο Bennett τη δολοφόνησε. To ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για συνεχείς διαμάχες σχετικά με την μετακόμισή τους στην Αυστραλία, αλλά και θέματα που είχαν να κάνουν με την ανατροφή της κόρης τους.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα αναφέρουν ότι η οικογένεια της Hellmann υπέκλεψε συνομιλίες του Bennett επειδή τον υποπτεύονταν. Το υλικό ήταν αποκαλυπτικό και οδήγησε την έρευνα.

Τη σκότωσε, εξαφάνισε το πτώμα και βύθισε το σκάφος τους για να κληρονομήσει την περιουσία της Facebook Twitter

Οι νεόνυμφοι είχαν σαλπάρει για να επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Αμερική πέρυσι, όταν ο Bennett έκανε μια κλήση SOS λέγοντας ότι η 41 έτους κτηματομεσίτρια είχε εξαφανιστεί και πως το σκάφος τους βυθιζόταν.

Η δολοφονία της Hellmann θα έληγε τη συζυγική διαμάχη του ναυτικού, θα επέτρεπε στον κατηγορούμενο να ζήσει τη ζωή του όπως του ευχαριστούσε και παράλληλα θα κληρονομούσε χρήματα, υποστήριξαν οι δικηγόροι της οικογένειας του θύματος.

Αν η Hellmann κηρυχθεί νεκρή όπως είχε ζητήσει ο Bennett, θα κληρονομούσε ακίνητα και το περιεχόμενο του τραπεζικού της λογαριασμού. Αυτό του το αίτημα φαίνεται πως γέννησε περαιτέρω υποψίες.

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν επίσης ότι η γυναίκα του είχε μάλλον ανακαλύψει πως ότι διέθετε τα χρυσά και αργυρά νομίσματα που είχε κλέψει από τον πρώην εργοδότη του ο σύζυγός της.

Αυτή η ανακάλυψη ίσως οδήγησε σε λογομαχία που έδωσε ένα ακόμη κίνητρο στον δράστη.

Το FBI κατηγόρησε τον Βρετανό, ο οποίος έχει επίσης την αυστραλιανή ιθαγένεια, πως βύθισε επίτηδες το σκάφος.

Ο Bennett πρόκειται να δικαστεί κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία τον Δεκέμβριο.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ