ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Captains of the World: Έρχεται το ντοκιμαντέρ του Netflix για το Μουντιάλ 2022- Το τρέιλερ

Captains of the World: Έρχεται το ντοκιμαντέρ του Netflix για το Μουντιάλ 2022- Το τρέιλερ Facebook Twitter
0

«Πίεση; Κάθε παίκτης εδώ νιώθει πίεση», ακούγεται να λέει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο τρέιλερ του «Captains of the World», το ντοκιμαντέρ του Netflix για το Μουντιάλ 2022

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου και αποτελείται από έξι επεισόδια. «Από τα αποδυτήρια έως τον αγωνιστικό χώρο, δίνει αποκλειστική πρόσβαση και στις 32 ομάδες, καθώς μάχονται για την ποδοσφαιρική δόξα, στο Μουντιάλ 2022», αναφέρει το Netflix στην περιγραφή του «Captains of The World». 

Πρόκειται για τη συνέχεια του «Captains», το ντοκιμαντέρ που κατέγραφε τις προσπάθειες των ομάδων να προκριθούν στο Μουντιάλ 2022, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Κατάρ. Υπενθυμίζεται πως η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το πολυπόθητο τρόπαιο, νικώντας τη Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ στα πέναλτι, στον τελικό. 

«Είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι πραγματικά δύσκολο. Θα δώσουμε μάχη», λέει στο τρέιλερ ο Λιονέλ Μέσι. «Όλοι θέλουν να νικήσουν», σημειώνει από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Εκτός από αυτούς τους δύο, οι Κιλιάν Εμπαπέ, Χάρι Κέιν και Γκάρεθ Μπέιλ είναι ανάμεσα σε αυτούς που μιλούν στο ντοκιμαντέρ που δείχνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου «όπως δεν το έχετε ξαναδεί», σύμφωνα με το Netflix

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ