Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι στον «αέρα», λόγω του κορωνοϊού, αλλά οι αθλητές πρέπει να συνεχίσουν να προπονούνται. Πώς το κάνουν εν μέσω καραντίνας; Με εναλλακτικούς τρόπους, όπως δείχνει η Κατερίνα Στεφανίδη.

 

Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο που- με δόσεις χιούμορ- καταγράφει την προπόνησή της σε στιλ «Ρόκι». Σε αυτό, η Στεφανίδη κυνηγά τον σκύλο της, «τραβά» το αυτοκίνητο που οδηγεί ο σύζυγος και προπονητής της, τρέχει σε μια παραλία ή κόβει κλαδιά δέντρων, που χρησιμοποιεί αργότερα ως «όργανα» γυμναστικής.

 

«Δεν βαριέμαι, εσύ βαριέσαι», το σχόλιό της στην ανάρτηση που έκανε. Μέχρι στιγμής η ΔΟΕ δεν έχει πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση αναφορικά με τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Χθες για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναβολή της διοργάνωσης. Πάντως, οι φωνές πληθαίνουν.

 

 

Ήδη, ο Καναδάς έκανε την αρχή. Ανακοίνωσε την απόφαση να μη στείλει αθλητές στους Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ κάλεσε επειγόντως τη ΔΟΕ να λάβει την απόφαση για αναβολή. Το παράδειγμα του Καναδά ακολουθεί και η Αυστραλία, που επίσης αρνείται να στείλει αθλητές στο Τόκιο.