Κατερίνα Στεφανίδη: Προπόνηση με «στιλ Ρόκι» λόγω της καραντίνας

Κατερίνα Στεφανίδη: Προπόνηση με «στιλ Ρόκι» λόγω της καραντίνας Facebook Twitter
Η Κατερίνα Στεφανίδη βρήκε εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι στον «αέρα», λόγω του κορωνοϊού, αλλά οι αθλητές πρέπει να συνεχίσουν να προπονούνται. Πώς το κάνουν εν μέσω καραντίνας; Με εναλλακτικούς τρόπους, όπως δείχνει η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο που- με δόσεις χιούμορ- καταγράφει την προπόνησή της σε στιλ «Ρόκι». Σε αυτό, η Στεφανίδη κυνηγά τον σκύλο της, «τραβά» το αυτοκίνητο που οδηγεί ο σύζυγος και προπονητής της, τρέχει σε μια παραλία ή κόβει κλαδιά δέντρων, που χρησιμοποιεί αργότερα ως «όργανα» γυμναστικής.

«Δεν βαριέμαι, εσύ βαριέσαι», το σχόλιό της στην ανάρτηση που έκανε. Μέχρι στιγμής η ΔΟΕ δεν έχει πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση αναφορικά με τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Χθες για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναβολή της διοργάνωσης. Πάντως, οι φωνές πληθαίνουν.

Ήδη, ο Καναδάς έκανε την αρχή. Ανακοίνωσε την απόφαση να μη στείλει αθλητές στους Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ κάλεσε επειγόντως τη ΔΟΕ να λάβει την απόφαση για αναβολή. Το παράδειγμα του Καναδά ακολουθεί και η Αυστραλία, που επίσης αρνείται να στείλει αθλητές στο Τόκιο.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM