Απεργία την Πρωτομαγιά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αρνείται και η Αυστραλία να στείλει αθλητές λόγω κορωνοϊού

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αρνείται και η Αυστραλία να στείλει αθλητές λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
Ολυμπιακοί Αγώνες: Και η Αυστραλία αρνείται να στείλει αθλητές λόγω κορωνοϊού (EPA)
0

Την τακτική του Καναδά ακολουθεί και η Αυστραλία, η οποία αρνείται να στείλει αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει το Reuters, το ενδεχόμενο της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων ενισχύεται παρά τις αρχικές αντιρρήσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε.

Πλέον οι ιθύνοντες έχουν φτάσει στο σημείο όπου δεν μπορούν πλέον «να κάνουν τίποτε άλλο παρά να αναλογιστούν εναλλακτικά μέτρα, μεταξύ των οποίων και η αναβολή των Αγώνων» δήλωσε ο πρόεδρος της Ιαπωνικής Επιτροπής, Yasuhiro Yamashita. 

Δεν στέλνει αθλητές ο Καναδάς

Χθες ο Καναδάς ανακοίνωσε ότι «έλαβε τη δύσκολη απόφαση να μη στείλει ομάδες» αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Καναδική Ολυμπιακή Επιτροπή και η Καναδική Παραολυμπιακή Επιτροπή κάλεσαν «επειγόντως τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας» να λάβουν την απόφαση «να αναβληθούν οι Αγώνες για έναν χρόνο», τονίζεται σε κοινή ανακοίνωσή τους, κάτι που, όπως αναφέρεται, υποστηρίζουν επίσης επιτροπές των αθλητών, εθνικοί αθλητικοί οργανισμοί και η κυβέρνηση του Καναδά.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ