No.1

Η Μισέλ Ομπάμα ξεκινά εκπομπή μαγειρικής για παιδιά, στο Netflix

Η Μισέλ Ομπάμα ξεκινά εκπομπή μαγειρικής για παιδιά, στο Netflix Facebook Twitter
0

Η Μισέλ Ομπάμα ξεκινά εκπομπή μαγειρικής για παιδιά, στο Netflix.

Το «Waffles + Mochi» είναι το νέο πρότζεκτ, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει υπογράψει η εταιρεία παραγωγής των Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα, η Higher Ground Productions, με το Netflix. Συμφωνία που περιελάμβανε το ντοκιμαντέρ του 2020 «Becoming», βασισμένο στην αυτοβιογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας που έγινε best seller.

Στη νέα εκπομπή, που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 16 Μαρτίου, οι μαριονέτες Waffles και Mochi είναι επίδοξοι σεφ και η Μισέλ Ομπάμα ιδιοκτήτρια σούπερ μάρκετ. Η εκπομπή δέκα επεισοδίων είναι μια «γαστρονομική περιπέτεια ζωής», στην οποία οι χαρακτήρες με τη βοήθεια ενός «μαγικού καροτσιού» αναζητούν υλικά μαγειρικής σε όλο τον κόσμο, περιγράφει το Netflix.

«Είτε μαζεύουν πατάτες στις Άνδεις στο Περού, δοκιμάζουν ρύζι στην Ιταλία, ή φτιάχνουν μίσο (παραδοσιακό καρύκευμα) στην Ιαπωνία, αυτοί οι περίεργοι εξερευνητές ανακαλύπτουν το θαύμα της τροφής και διαπιστώνουν ότι κάθε γεύμα είναι η ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους», αναφέρει ακόμη το Netflix.

Οι μαριονέτες και η Μισέλ Ομπάμα δεν θα είναι μόνοι τους, αφού στην εκπομπή θα τους βοηθούν στο μαγείρεμα γνωστοί σεφ, παιδιά και διάσημοι.

Η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσε μέσω Instagram to νέο πρότζεκτ της, επισημαίνοντας ότι είναι αφιερωμένο στην καλή διατροφή. Εξάλλου και ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε επικεντρωθεί στην προσπάθεια προώθησης της υγιεινής διατροφής των παιδιών.

«Αυτοί οι δύο θα μας μεταφέρουν σε περιπέτειες σε όλο τον κόσμο, για την ανακάλυψη νέων συστατικών και τη δοκιμή νέων συνταγών», έγραψε για τις μαριονέτες της εκπομπής και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά θα το λατρέψουν, αλλά ξέρω ότι οι ενήλικες θα γελάσουν αρκετά, όπως και θα πάρουν κάποιες συμβουλές για την κουζίνα».

«Μακάρι να υπήρχε ένα τέτοιο πρόγραμμα όταν οι κόρες μου ήταν μικρές. Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη εποχή για πολλές οικογένειες και ελπίζω ότι αυτό το ευχάριστο σόου θα φέρει λίγο φως και γέλιο σε σπίτια σε όλο τον κόσμο», έγραψε ακόμη μεταξύ άλλων η Μισέλ Ομπάμα.

Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM