Ο Drake κυκλοφόρησε αρωματικά κεριά και ένα μυρίζει «ακριβώς όπως εκείνος»

Ο Drake κυκλοφόρησε αρωματικά κεριά και ένα μυρίζει «ακριβώς όπως εκείνος» Facebook Twitter
0

Ο Drake κυκλοφόρησε μια σειρά από αρωματικά κεριά, με πέντε διαφορετικά αρώματα, ένα εκ των οποίων διαφημίζεται πως μυρίζει «ακριβώς όπως εκείνος». 

Συγκεκριμένα το Carby Musk στης σειράς Better World Fragrance House περιγράφεται ως ένα «ελαφρύ άρωμα μόσχου» που «βασικά μυρίζει ακριβώς σαν τον Drake». Το κερί κοστίζει 80 δολάρια και αναδύει επίσης μυρωδιά από κεχριμπάρι, κασμίρ και βελούδο, «όπως το προσωπικό άρωμα που φορά ο 34χρονος ράπερ στην καθημερινή του ζωή». 

Ο Drake κυκλοφόρησε αρωματικά κεριά και ένα μυρίζει «ακριβώς όπως εκείνος» Facebook Twitter

Ο Drake ξεκίνησε να διαφημίζει τη σειρά τον περασμένο Ιούνιο, δημοσιεύοντας τότε ένα Instagram Story των μπλε κεριών, ενώ εκτός από το Carby Musk, και τα υπόλοιπα Sweeter Tings, Williamsburg Sleepover, Good Thoughts και Muskoka (κοστίζουν 48 δολάρια) είναι ήδη sold out.

Ο Drake είναι ο πιο πρόσφατος διάσημος που κυκλοφορεί αρωματικά κεριά, μετά τις Γκουίνεθ Πάλτροου και Κιμ Καρντάσιαν που έχουν κάνει το ίδιο.

Τα κεριά της Γκουίνεθ Πάλτροου είχαν γίνει viral όταν κυκλοφόρησαν μέσω της εταιρίας Goop, καθώς ένα από αυτά είχε την επωνυμία «Αυτό Μυρίζει Σαν Το Αιδοίο Μου», και ήταν διαθέσιμο έναντι 75 δολαρίων. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM