Η Γκουίνεθ Πάλτροου πουλά κεριά με «άρωμα αιδοίου»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πουλά κεριά με «άρωμα αιδοίου» Facebook Twitter
0

Στο διαδικτυακό κατάστημα Goop, η Γκουίνεθ Πάλτροου πουλά ένα κερί με «άρωμα αιδοίου». 

Η εταιρεία της 47χρονης ηθοποιού του Χόλιγουντ πουλά κεριά με την επωνυμία «Αυτό Μυρίζει Σαν Το Αιδοίο Μου», έναντι 75 δολαρίων το καθένα, σύμφωνα με τον online τιμοκατάλογο. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πουλά κεριά με «άρωμα αιδοίου» Facebook Twitter

Το κερί παρασκευάζεται από την εταιρεία αρωματικών χειροτεχνημάτων Heretic και σύμφωνα με το περιοδικό People η ιδέα ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος. Οι δύο δοκίμαζαν διαφορετικά αρώματα όταν η Πάλτροου στράφηκε στον Ντάγκλας και του είπε για ένα από αυτά: «Εμ, αυτό μυρίζει σαν αιδοίο». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@camerondiaz told @elleusa that I can do 4 million things at once. 4 million things except put on a shirt. #ellewih

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις


Αν και δεν προχώρησαν με την παρασκευή κάποιου Eau de Parfume με αυτή την εσάνς, σκέφτηκαν πως θα ήταν τέλειο για κερί, όπως διαβάζει κανείς στην περιγραφή του προϊόντος στο Goop. Η εταιρεία επιχείρησε να πουλήσει δοκιμαστικά μερικά από αυτά στο συνέδριο Goop Healt και «ξεπουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες».

Σύμφωνα με τον κατάλογο, το άρωμα του κεριού έχει συντεθεί από πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, ρόδου της Δαμασκού και σπόρους μολόχας». 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πουλά κεριά με «άρωμα αιδοίου» Facebook Twitter

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάλτροου πειραματίζεται με την συγκεκριμένη περιοχή του σώματός της και το μοιράζεται με το κοινό. Το 2016, είχε αποκαλύψει ότι δοκιμάζει εφαρμογές με ατμό:. «Την πρώτη φορά σκέφτηκα πως είναι τρελό», δήλωνε στο Cut. «Ο φίλος μου ο Μπεν μου έφερε και είπα, είσαι τρελός. Αλλά στο τέλος σκεφτόμουν "αυτό είναι τόσο υπέροχο". Τότε άρχισα να κάνω έρευνα, αποτελεί κορεατική θεραπευτική μέθοδο εδώ και χιλιάδες χρόνια». 

Εκτός από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, η Πάλτροου ετοιμάζεται και για την σειρά έξι επεισοδίων στο Netflix, με τίτλο Goop Lab, όπου η ίδια και η ομάδα της εξερευνά ασυνήθιστες θεραπευτικές πρακτικές. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 24 Ιανουαρίου. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM
Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Πολιτισμός / Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Αρχαιολόγοι εντόπισαν την αρχαία πόλη Peñico στη βόρεια επαρχία Barranca του Περού - Η ανακάλυψη αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό Caral, τον αρχαιότερο της Αμερικής, και τη σύνδεσή του με τις πρώιμες κοινωνίες των Άνδεων και του Αμαζονίου
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM