O Ράιαν Ρέινολντς ζητά συγγνώμη από την Μπλέικ Λάιβλι μετά την πώληση του Aviation Gin για 610 εκατ. δολάρια

O Ράιαν Ρέινολντς ζητά συγγνώμη από την Μπλέικ Λάιβλι μετά την πώληση του Aviation Gin για 610 εκατ. δολάρια Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ράιαν Ρέινολντς ζητά συγγνώμη από τη σύζυγό του μετά την πώληση της Aviation Gin έναντι 610 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ευρωπαϊκή εταιρεία ποτών Diageo φέρεται να ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση της Aviation American Gin έναντι 610 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 43χρονος ηθοποιός μετά την είδηση της εξαγοράς και του ποσού των 610 εκατ. δολαρίων, έστειλε ένα δήθεν απολογητικό email σε διάφορους φίλους του αλλά και στην σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι, αναφερόμενος στην πώληση όπου έκανε χιούμορ με το ποσό που τελικά θα λάβει.

Όταν ο Ρέινολντς έπειτα από διαπραγματεύσεις με την εταιρεία ενημερώθηκε τι ακριβώς είναι το «μεταγενέστερο κέρδος» έστειλε ένα απολογητικό μήνυμα στο οποίο ζητούσε συγγνώμη για τον αρχικό πανηγυρισμό του, από μια μακρά λίστα παραληπτών, ανάμεσά τους και η γυναίκα του. 

«Σε άλλα νέα, μόλις έμαθα τι είναι αυτό το κέρδος... Και θα ήθελα να αδράξω αυτήν την ευκαιρία για να ζητήσω συγνώμη από όλους εκείνους που τους είπα να πάνε να ******** τις τελευταίες 24 ώρες. Οι δικηγόροι μόλις μου εξήγησαν πόσος χρόνος χρειάζεται για να πάρω το τελικό ποσό της συμφωνίας και έτσι αποδεικνύεται ότι δεν είμαι ο Τζορτζ Κλούνει, όπως νόμιζα». Ο ηθοποιός με αυτή την αναφορά επικαλείται την συμφωνία του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που έκανε ο Τζορτζ Κλούνει για την τεκίλα με την Diageo το 2017.

O Ράιαν Ρέινολντς ζητά συγγνώμη από την Μπλέικ Λάιβλι μετά την πώληση του Aviation Gin για 610 εκατ. δολάρια Facebook Twitter

«Ευχαριστώ για το email σας. Αυτήν τη στιγμή είμαι εκτός γραφείου, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω πολύ σκληρά παρά την πώληση του Aviation Gin. Για αρκετό καιρό, φαίνεται», αναφέρει το αυτοματοποιημένο μήνυμα του Ρέινολντς.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν ο δημιουργικός διευθυντής και ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας μαζί με την Davos Brands, θα συνεχίσει να έχει σχέση με την Aviation Gin παρά την πώληση.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 610 εκατομμύρια δολάρια, και περιλαμβάνει μια αρχική πληρωμή 335 εκατομμυρίων δολαρίων και μια περαιτέρω πιθανή πληρωμή έως και 275 εκατομμύρια δολάρια με βάση την απόδοση της εταιρείας σε βάθος 10 ετών.

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο Ρέινολντς αγόρασε την εταιρεία και έγινε το «πρόσωπο» της μάρκας σε διάφορες προωθητικές ενέργειες και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Οι όροι της συμφωνίας για την αγορά της εταιρείας δεν αποκαλύφθηκαν και ο Ρέινολντς παραδέχτηκε ότι τότε είχε περιορισμένη γνώση στο τζιν. Είχε δοκιμάσει το Aviation Gin για πρώτη φορά μόλις το 2017.

Η Aviation Gin μάλιστα είχε δηλώσει ότι ο Ρέινολντς έπαιξε «ενεργό ρόλο στην καθημερινή δραστηριότητα της εταιρείας και επιβλέπει τη δημιουργική κατεύθυνση στο πλαίσιο της αποστολής του να εισάγει τον κόσμο στην υπέροχη γεύση του Aviation». Η Aviation Gin έχει την έδρα της στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και αυτοσυστήνεται ως ένα «αμερικανικό τζιν».

Η ανακοίνωση της Diageo για το τζιν του Ράιαν Ρέινολντς


«Η εξαγορά της Davos, συμπεριλαμβανομένου και του τζιν Aviation βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τη στρατηγική μας να αποκτούμε φίρμες που παρουσιάζουν ανάπτυξη με ελκυστικά περιθώρια που υποστηρίζουν την πριμοδότηση» σημειώνει σε δήλωσή του ο CEO της Diageio, Ιβάν Μενέζες.

«Είμαστε σίγουροι πως το Aviation θα συνεχίσει να διαμορφώνει και να ηγείται της ανάπτυξης του premium τζιν στη Βόρεια Αμερική και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Ράιαν Ρέινολντς για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη στο μέλλον» συνεχίζει ο Μενέζες.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM