Ο Μπράιαν Μέι αποκαλύπτει ότι υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά τώρα είναι καλά

Ο Μπράιαν Μέι αποκαλύπτει ότι υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά τώρα είναι καλά Facebook Twitter
Ο Μπράιαν Μέι αποκαλύπτει ότι υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά τώρα είναι καλά (Instagram)
0

Ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι αποκάλυψε ότι πρόσφατα έπαθε καρδιακό επεισόδιο, αλλά τώρα είναι καλά.

Σε ένα βίντεο 7 και πλέον λεπτών, στο Instagram, ο διάσημος μουσικός αποκάλυψε στο κοινό χθες ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθούν τρία στέντ μετά από μία «μικρή καρδιακή προσβολή», όπως είπε.

Είπε ότι τα στεντ τοποθετήθηκαν αφού ο γιατρός του τον οδήγησε σε νοσοκομείο όταν άρχισε να αισθάνεται τα συμπτώματα καρδιακής προσβολής. Πρόσθεσε δε ότι βρήκε την εμπειρία συγκλονιστική, γιατί «νόμιζα ότι ήμουν πολύ υγιής άνθρωπος», όπως είπε μεταξύ άλλων.

Ο 72χρονος ανακοίνωσε ότι τώρα αισθάνεται καλά και η διαδικασία της επέμβασης ήταν επιτυχής. «Βγήκα με μια καρδιά που είναι πολύ δυνατή τώρα», είπε.

Ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ενώ ζήτησε από τους θαυμαστές να του στείλουν συγχαρητήρια και όχι μηνύματα συμπάθειας.

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων που έχω τώρα μια ζωή ξανά για να συνεχίσω», είπε.

Στο βίντεο περιγράφει τη μακρά ιστορία της υγείας του, που περιλάμβανε την αντιμετώπιση ενός συμπιεσμένου νεύρου που του προκάλεσε ακραίο πόνο.

«Οι ιατρικές μου περιπέτειες. Χμμ ... Απόλυτη Καρδιακή Προσβολή, ε; Λοιπόν, νομίζω ότι πάντα ανησυχούσα λίγο για αυτόν τον τίτλο του άλμπουμ.

Αναρωτιόμουν αν μπορεί να αναστατώσει μερικούς ανθρώπους που είχαν στην πραγματικότητα υποφέρει από καρδιακές προσβολές. Είμαι αρκετά ανακουφισμένος τώρα που ανήκω σε αυτό το κλαμπ - και δεν το βρίσκω καθόλου ενοχλητικό!

Λαμβάνω την απαιτούμενη φροντίδα. Και ... γιατί αυτοί οι δίσκοι στη σπονδυλική μου στήλη τσακίστηκαν τόσο;

Λοιπόν νομίζω ότι 50 χρόνια τρέχοντας με ένα λουράκι κιθάρας πάνω από τον αριστερό μου ώμο κρατώντας μια βαριά κιθάρα μπορεί να έχει κάποια σχέση με αυτό! Αλλά μάλλον αξίζει τον κόπο!» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM