Κορωνοϊός: Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον «αισθάνονται καλύτερα» - Η ανάρτηση στο Twitter

Κορωνοϊός: Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον «αισθάνονται καλύτερα» - Η ανάρτηση στο Twitter Facebook Twitter
EPA
0

O Τομ Χανκς αποκάλυψε ότι εκείνος και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, αναρρώνουν αφότου διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό δύο εβδομάδες νωρίτερα. 

«Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα και αισθανόμαστε καλύτερα», ανέφερε σε μία ανάρτησή του στο Twitter. Παράλληλα, ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, έστειλε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα υπέρ της απομόνωσης αναφέροντας ότι με αυτόν τον τρόπο ο ιός δεν μεταδίδεται σε κανέναν αλλά και «δεν κολλάτε από κανέναν».

Το ζευγάρι βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό σε ένα νοικιασμένο σπίτι στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, μετά από νοσοκομειακή φροντίδα. Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ταξίδεψαν στην Αυστραλία νωρίτερα φέτος όπου η Γουίλσον πραγματοποίησε συναυλίες και ο Χανκς συμμετείχε στα γυρίσματα ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ. Ο ηθοποιός ενσαρκώνει στην ταινία τον μάνατζερ του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ». Πιστεύεται ότι ο κορωνοϊός μεταδόθηκε στο ζευγάρι ενώ βρίσκονταν στις ΗΠΑ ή ενώ ταξίδευαν στην Αυστραλία, σύμφωνα με τις Αρχές του Κουίνσλαντ. 

 

Ο Χανκς δεν είναι ο μόνος σταρ που μίλησε ανοιχτά για τον κορωνοϊό. Ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα αποκάλυψε ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα σε όσους νοσούν. «Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα ως τώρα. Δεν χρειάζεται πανικός», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter. Και η Όλγα Κιριλένκο, που το 2008 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Τζέιμς Μποντ "Quantum Of Solace" αποκάλυψε, σε ανάρτησή της στο Instagram, ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και κάλεσε τους ακολούθους της «να πάρουν τον ιό στα σοβαρά». 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM