Κορωνοϊός: Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον πήραν εξιτήριο

Κορωνοϊός: Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον πήραν εξιτήριο Facebook Twitter
Εξιτήριο πήραν Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον
0

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας λάβει θεραπεία για τον κορωνοϊό.

Το ζευγάρι ήταν στην Αυστραλία, όταν υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπίστωσε πως ήταν θετικό στον κορωνοϊό. Τώρα, ο Χανκς και η Γουίλσον είναι σε αυτο-απομόνωση στο σπίτι που έχουν νοικιάσει στο Κουίνσλαντ, σύμφωνα με το BBC.

Ο 63χρονος Χανκς είχε ανακοινώσει μέσω Instagram ότι μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό. «Αισθανόμασταν λίγο κουρασμένοι, είχαμε κάποιες κρυάδες και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κάποια ρίγη και ελαφρύ πυρετό», ανέφερε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του. Σε άλλη post, ευχαριστούσε τους Αυστραλούς «που μας φροντίζουν τόσο καλά».

View this post on Instagram

Thanks to the Helpers. Let’s take care of ourselves and each other. Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον δεν είναι οι μόνοι διάσημοι που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Σε αυτούς προστέθηκε χθες και ο Ίντρις Έλμπα. «Αισθάνομαι ΟΚ, δεν έχω συμπτώματα μέχρι τώρα. Κανένας πανικός», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM