ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε κυριολεκτικά «The Man» στο νέο βιντεοκλίπ - Η μεταμόρφωση και τα κρυφά μηνύματα

Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε κυριολεκτικά «The Man» στο νέο βιντεοκλίπ - Η μεταμόρφωση και τα κρυφά μηνύματα Facebook Twitter
1

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι ένας άντρας που κάνει manspreading, καπνίζει πούρο και πηγαίνει σε στριπ κλαμπ -όλα για τις ανάγκες του νέου βιντεοκλίπ για το «The Man».

Το τραγούδι από το έβδομο άλμπουμ της «Lover» κατακεραυνώνει τους άντρες παραγωγούς, μετά την περσινή διαμάχη της με τον ιδιοκτήτη της Big Machine Records, Σκούτερ Μπράουν, από την οποία τελικά αποχώρησε. 

Στα μισά του βίντεο, ο κεντρικός χαρακτήρας, σταματά να ουρήσει σε έναν τοίχο του υπόγειου σιδηροδρόμου, όπου είναι γραμμένα τα ονόματα και των έξι άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ, τα οποία είχε κυκλοφορήσει με την Big Machine.

Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε κυριολεκτικά «The Man» στο νέο βιντεοκλίπ - Η μεταμόρφωση και τα κρυφά μηνύματα Facebook Twitter

Πέρυσι το καλοκαίρι, η Σουίφτ είχε κατηγορήσει τον Αμερικανό παραγωγό πως της έκανε bullying και πως προσπάθησε να «διαλύσει» την «μουσική κληρονομιά» της όταν αγόρασε τα περισσότερα έργα της Αμερικανίδας ποπ σταρ, χάρη στης σχέση του με την πρώην δισκογραφική εταιρία της Big Machine έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τον Νοέμβριο υποστήριξε πως ο Μπράουν και ο ιδρυτής της Big Machine, Σκοτ Μπορτσέτα, την είχαν εμποδίσει να τραγουδήσει ένα ποτ-πουρί από παλαιότερες επιτυχίες της στα American Music Awards. Η Big Machine αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ ο Μπράουν την παρακάλεσε να σταματήσει την δημόσια καμπάνια εναντίον του, λέγοντας πως είχε φτάσει στο σημείο να δέχεται μέχρι και απειλές για την ζωή του.

Η Τέιλορ Σουίφτ είχε επιτεθεί δημοσίως στον Μπράουν, στην διάρκεια των Billboard Awards, λέγοντας πως η μεταχείρισή της υπήρξε «ο ορισμός του τοξικού προνομιούχου άντρα».

Ο «The Man» του βιντεοκλίπ, που υποδύεται η Σουίφτ μεταμφιεσμένη, θυμίζει επίσης αρκετά τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «The Wolf of Wall Street», αφού κάποια στιγμή του δίνουν συγχαρητήρια για τα επαγγελματικά και αθλητικά του κατορθώματα και επειδή είναι «ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», ενώ ανελίσσεται με υπόγειους τρόπους.

Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε κυριολεκτικά «The Man» στο νέο βιντεοκλίπ - Η μεταμόρφωση και τα κρυφά μηνύματα Facebook Twitter

Ουσιαστικά πρόκειται για μια συγκαλυμμένη καταγγελία σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει η κοινωνία άντρες και γυναίκες σε ίδιους ρόλους. «Βαρέθηκα να τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορώ/ απορώντας αν θα έφτανα εκεί ταχύτερα αν ήμουν άντρας/ και βαρέθηκα να μου την πέφτουν ξανά/ επειδή αν ήμουν άντρας, θα ήμουν ο άντρας», γράφει μεταξύ άλλων στους στίχους.

Στο τέλος του βίντεο, ο σκηνοθέτης, δηλαδή η πραγματική Τέιλορ Σουίφτ, ζητά στον άντρα σύντροφό της -που έχει δανείσει την φωνή του ο Dwayne "The Rock" Johnson- αν μπορεί να κάνει όλο μια ακόμη φορά, αλλά «με πιο σέξι τρόπο».

Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε κυριολεκτικά «The Man» στο νέο βιντεοκλίπ - Η μεταμόρφωση και τα κρυφά μηνύματα Facebook Twitter

Δείτε το νέο βιντεοκλίπ του «The Man»:

 
Πολιτισμός
1

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM
Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

Πολιτισμός / Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

«Κατ´ επανάληψη και διαχρονικά το υπουργείο Πολιτισμού έχει καταδικάσει τα δείπνα, τις δεξιώσεις και τις επιδείξεις μόδας που διοργανώνονται στους χώρους, στους οποίους εκτίθενται μνημεία και έργα τέχνης»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια