Caroline Flack: Το μήνυμα στο Instagram που δεν δημοσίευσε ποτέ - «Παθαίνω κρίσεις, ήταν ατύχημα»

Caroline Flack: Το μήνυμα στο Instagram που δεν δημοσίευσε ποτέ - «Παθαίνω κρίσεις, ήταν ατύχημα» Facebook Twitter
0

Η οικογένεια της Caroline Flack κοινοποίησε ένα αδημοσίευτο ποστ στο Instagram, που είχε γράψει η 40χρονη παρουσιάστρια λίγες ημέρες πριν βρεθεί απαγχονισμένη. 

Η άγνωστη μέχρι σήμερα ανάρτηση έρχεται στο φως μετά την διαταγή έρευνας για τον θάνατο της πρώην παρουσιάστριας του Love Island, που ξεκίνησε την Τετάρτη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται πως βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο. 

Στο αδημοσίευτο ποστ στο Instagram, η Caroline Flack γράφει πως «χάθηκε η γη και το μέλλον κάτω από τα πόδια της», όταν συνελήφθη για επίθεση στον σύντροφό της. Η μητέρα της έδωσε στη δημοσιότητα τα λόγια της, που η παρουσιάστρια την είχε συμβουλεύσει να μην κάνει, μέσω της Eastern Daily Press. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline (@carolineflack) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday to my little pocket rocket ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Burton (@mrlewisburton) στις


Η Caroline Flack βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο μέσα στο σπίτι της, λίγες εβδομάδες πριν την δίκη της με κατηγορίες επίθεσης εναντίον του συντρόφου της, Lewis Burton, τον Δεκέμβριο. Η ίδια είχε δηλώσει αθώα και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, αλλά διατάχθηκε να σταματήσει οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Burton πριν την δίκη, που είχε προγραμματιστεί για τον Μάρτιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today was MANIC ... but in the words of @nathan.charles.smith ... it all turns out alright in the end .. thanks @hairbythomastatam for being so patient and then so speedy ... ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline (@carolineflack) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Day 1 shoot ... hair and make up @gemflossi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline (@carolineflack) στις


Η μητέρα της είπε στην εφημερίδα Norfolk πως η κόρη της, της είχε δείξει το περιεχόμενο της ανάρτησης τον Ιανουάριο αλλά την είχαν συμβουλεύσει να μην το δημοσιεύσει. Η Chris Flack πρόσθεσε ωστόσο πως η οικογένεια ήθελε ο κόσμος να το διαβάσει.

«Η Carrie μου είχε στείλε αυτό το μήνυμα στα τέλη Ιανουαρίου αλλά την συμβούλευσαν να μην το δημοσιεύσει, όμως ήθελε τόσο πολύ να ακουστεί η φωνούλα της», είπε η μητέρα της. «Κυκλοφορούν τόσες ανακρίβειες εκεί έξω αλλά έτσι ένιωθε και εγώ με την οικογένειά μου θέλαμε ο κόσμος να διαβάσει τα λόγια της. Η Carrie περιβαλλόταν από αγάπη και φίλους αλλά όλο αυτό ήταν υπερβολικό για εκείνη να το διαχειριστεί». 

Ολόκληρο το αδημοσίευτο ποστ της Caroline Flack

«Για πολλούς, η σύλληψη για επίθεση είναι ένας ακραίος τρόπος για μια κατά κάποιον τρόπο πνευματική αφύπνιση αλλά για μένα έχει γίνει καθημερινότητα.

Πατάω το κουμπί της αναβολής σε πολλά άγχη της ζωής μου, όλη μου την ζωή. Δέχομαι ατίμωση και τοξικές γνώμες στην ζωή μου εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια και παρόλα αυτά είπα στον εαυτό μου πως είναι όλα μέρος της δουλειάς μου. Κανένα παράπονο.

Το πρόβλημα με το να κρύβεις πράγματα κάτω από το χαλάκι είναι πως υπάρχουν ακόμη εκεί και μια μέρα κάποιος θα σηκώσει αυτό το χαλάκι και το μόνο που θα νιώσεις είναι ντροπή και ατίμωση.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2019 με συνέλαβαν για επίθεση στον φίλο μου. Μέσα σε 24 ώρες έχασα το μέλλον μου και την γη κάτω από τα πόδια μου, όλοι οι τοίχοι που χρειάστηκα τόσο καιρό για να χτίσω, κατέρρευσαν. Ξαφνικά βρίσκομαι σε μια διαφορετική σκηνή και όλοι το βλέπουν να συμβαίνει. 

Πάντα αναλάμβανα την ευθύνη για ό,τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Ακόμη και εκείνη τη νύχτα. Αλλά η αλήθεια είναι... ήταν ατύχημα. Παθαίνω νευρικές κρίσεις εδώ και πολύ καιρό. Αλλά ΔΕΝ είμαι θύτης ενδοοικογενειακής βίας. Είχαμε έναν καβγά και έγινε ένα ατύχημα. Ένα ατύχημα. Το αίμα που κάποιος ΠΟΥΛΗΣΕ σε μια εφημερίδα ήταν το αίμα ΜΟΥ και αυτό ήταν κάτι πολύ θλιβερό και προσωπικό. 

Ο λόγος που μιλάω σήμερα είναι επειδή η οικογένειά μου δεν αντέχει άλλο. Έχασα την δουλειά μου. Το σπίτι μου. Την ικανότητά μου να μιλάω. Μου πήραν την αλήθεια από τα χέρια και την χρησιμοποίησαν για ψυχαγωγία. 

Δεν μπορώ να περνάω την κάθε μέρα κρυμμένη, να μου λένε να μην μιλάω σε κανέναν. Ζητάω συγγνώμη από την οικογένειά μου για όσα τους προκάλεσα και όσα χρειάστηκε να περάσουν οι φίλοι μου. Δεν σκέφτομαι "πώς θα πάρω πίσω την καριέρα μου". Σκέφτομαι πώς θα πάρω πίσω την ζωή μου και εκείνη της οικογένειάς μου»

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM