Απεργία της ΓΣΕΕ

Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση του Κέβιν Σπέισι: «Σκοτώστε τους με καλοσύνη»

Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση του Κέβιν Σπέισι: «Σκοτώστε τους με καλοσύνη» Facebook Twitter
0

Με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο Instagram ο Κέβιν Σπέισι ευχήθηκε «Χαρούμενα Χριστούγεννα» στους ακολούθους τους καλώντας τους να κάνουν το απροσδόκητο και να σκοτώνουν με ευγνωμοσύνη. 

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Κέβιν Σπέισι στο Instagram, ο ηθοποιός φαίνεται να σκαλίζει τη φωτιά σε ένα τζάκι. «Δεν πιστεύατε πως θα έχανα την ευκαιρία για να σας ευχηθώ 'Χαρούμενα Χριστούγεννα', έτσι;», αναφέρει ο Σπέισι κοιτώντας την κάμερα προσθέτοντας πως το 2019 ήταν μία καλή χρονιά και ότι είναι χαρούμενος «που έχει πίσω την υγεία του». Στο μήνυμά του ο Σπέισι, που η χροιά της φωνής του θυμίζει αρκετά αυτή που έπαιρνε όταν υποδυόταν τον Φρανκ Άντεργουντ, υποστηρίζει ότι έκανε κάποιες αλλαγές στη ζωή του και καλεί το κοινό του να τον ακολουθήσει σε αυτές. To 2020, λέει, πως θα ήθελε «περισσότερο καλό» για τον κόσμο. «Μιλάω πολύ σοβαρά. Και δεν είναι τόσο δύσκολο, πιστέψτε με». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

KTWK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Spacey (@kevinspacey) στις


«Την επόμενη φορά που κάποιος θα κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να ανταποδώσετε την επίθεση. Αλλά μπορείτε να συγκρατήσετε την οργή σας και να κάνετε το απροσδόκητο» λέει, ενώ η κάμερα ζουμάρει στο πρόσωπό του. «Να τον σκοτώσετε με καλοσύνη», συνεχίζει και ενώ το πλάνο δείχνει τα κούτσουρα να ανακατεύονται στο τζάκι υπό τους ήχους μουσικής ταινίας τρόμου. 

Ένα αντίστοιχο βίντεο είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός και πέρυσι, πάλι παραμονή Χριστουγέννων.  

Πολιτισμός
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM