«Δεν χρειάζεται να είσαι γκέι αν βρεις τον σωστό άντρα»: Οργή για την συμβουλή της Μάιλι Σάιρους στις γυναίκες

«Δεν χρειάζεται να είσαι γκέι αν βρεις τον σωστό άντρα»: Οργή για την συμβουλή της Μάιλι Σάιρους στις γυναίκες Facebook Twitter
11

Οργή στους θαυμαστές της πυροδότησαν κάποια σχόλια της Μάιλι Σάιρους σχετικά με την σεξουαλικότητα, που είπε στις γυναίκες followers της πως «δεν χρειάζεται να είναι γκέι αν βρουν τον σωστό άντρα». 

Η γνωστή τραγουδίστρια, που έκανε coming out ως pansexual και genderfluid το 2015, έχει δηλώσει από καιρό υπέρμαχος των δικαιωμάτων της κοινότητας LGBTQ, ενώ ίδρυσε επίσης τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Happy Hippie για άστεγους queer νέους.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά τον χωρισμό της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι Σάιρους έκανε μια σύντομη σχέση, που απασχόλησε έντονα τα μίντια, με την ριάλιτι σταρ Κέιτλιν Κάρτερ. Τον τελευταίο όμως καιρό φήμες θέλουν να έχει σχέση με το μοντέλο και τραγουδιστή Κόντι Σίμπσον, με τον οποίο έκαναν πρόσφατα μαζί ένα Instagram Live. Σε αυτό η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων στις γυναίκες πως «δεν χρειάζεται να είστε γκέι» καθώς «υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

your new alarm clock 🌞 ⏰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις


«Παιδιά, υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω, μην τα παρατάτε. Δεν χρειάζεται να είστε γκέι, υπάρχουν καλοί άνθρωποι με πέη που δεν είναι μ...ες, απλώς πρέπει να τους βρείτε», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, με τον Σίμπσον δίπλα της να γελάει. «Πρέπει να βρεις ένα πέος που δεν είναι μ...ας, κατάλαβες; Πάντα πίστευα πως έπρεπε να είμαι γκέι, επειδή νόμιζα ότι όλοι οι άντρες ήταν κακοί, αλλά δεν ισχύει. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω που απλώς τυγχάνει να έχουν πέος. Εγώ έχω γνωρίσει μόνο έναν και είναι σε αυτό το live», συνέχισε η τραγουδίστρια. 


Τα σχόλια της Μάιλι Σάιρους εξόργισαν τους θαυμαστές της, που την κατηγόρησαν πως έτσι διαιωνίζει την λανθασμένη αντίληψη ότι το queerness είναι επιλογή ή στάση σε ένα ταξίδι που τελικά καταλήγει στην ετεροφυλοφιλία. 


Μετά τον σάλο, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα Instagram Story όπου διευκρίνισε πως μιλούσε άσχημα για «σκάρτους τύπους», τονίζοντας ξανά την στήριξή της στην κοινότητα LGBTQ. «Για να είμαι ξεκάθαρη, δεν επιλέγεις την σεξουαλικότητά σου. Γεννιέσαι όπως είσαι. Ανέκαθεν υπήρξε προτεραιότητά μου να προστατεύω την κοινότητα LGBTQ, της οποίας είμαι μέλος», έγραψε στο μήνυμά της. 

«Δεν χρειάζεται να είσαι γκέι αν βρεις τον σωστό άντρα»: Οργή για την συμβουλή της Μάιλι Σάιρους στις γυναίκες Facebook Twitter

Πριν από τον χωρισμό της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι Σάιρους είχε μιλήσει ανοιχτά για τον γάμο της με τον ηθοποιό και την σεξουαλικότητά της. «Είμαι σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση, αλλά εξακολουθώ να έλκομαι έντονα σεξουαλικά από γυναίκες. Πολλοί γίνονται χορτοφάφοι για λόγους υγείας, αλλά το μπέικον παραμένει τέλειο και το ξέρω. Επέλεξα έναν σύντροφο και αυτός ο άνθρωπος νιώθω πως με στηρίζει περισσότερο», είχε πει σε συνέντευξή της.

Πολιτισμός
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Η άποψή της συμπερασματικά οδηγεί στο "εσείς που είστε gay δεν βρήκατε τον σωστό άντρα (ακόμη;), βρε κουτά!"Και θυμίζει εποχές άγριες, "διορθωτικών" βιασμών...για να δουν τι χάνουν, βρε κουτά.Δικαίως της την λένε!
Εννοείς ότι όταν μιλάμε για το φύλο ως φάσμα δεν είναι γενίκευση προσωπικών ιστοριών μιας μικροσκοπικής μειονοτητας;Η δικαιωματική λογική μπάζει πανταχόθεν...
Ναι αλλά αναφέρθηκες μόνο σε άτομα που αυτοπροσδιορίζονται διαφορετικά ή έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Λες και τα ετεροφυλόφιλα άτομα δε γενικεύουν ή γενικά οι άνθρωποι σε κάθε θέμα. Η τοποθέτησή σου ήταν καθαρά ομοφοβική και είναι κρίμα που δεν το βλέπεις αυτό.
"Πολλοί γίνονται χορτοφάφοι για λόγους υγείας, αλλά το μπέικον παραμένει τέλειο και το ξέρω. Επέλεξα έναν σύντροφο και αυτός ο άνθρωπος νιώθω πως με στηρίζει περισσότερο"....οπότε το bacon είναι η ετεροφυλική σχέση με choochoo train? Η πανσέτα τι είναι; η χονδροchoochoo train?Αχαχούχα!? https://youtu.be/xjzs_x5bPiA?
Χαχαχαχα μα αυτή καλέ δεν έλεγε ότι είναι bisexual; Τώρα βρήκε δηλαδή τον σωστό άντρα; Μα πόσο κακομοίρα είναι πια. Για να γίνει διάσημη και να μένει στην επιφάνεια μια χαρά το παίζει bisexual και pro gay rights. Τώρα που δεν τους έχει ανάγκη (ή έτσι νομίζει) έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό.