Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε ακτινογραφία σε όλο το σώμα της μετά από την σοκαριστική πτώση κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.

 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μάλιστα και μια φωτογραφία με την ακτινογραφία του χεριού της κάνοντας τη χειρονομία "OK" στο Instagram, με τη λεζάντα "Όταν πρέπει να κάνεις ακτινογραφία σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα σου ... Just Dance".

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When they have to X-Ray almost your entire body...Just Dance. Gonna be ok👌

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

 

 

Η εξέταση φαίνεται πως έγινε για προληπτικούς λόγους και η Gaga δεν είχε σπασμένα οστά μετά το συμβάν.

 

Η Gaga έπεσε όταν όρμηξε στην αγκαλιά ενός φαν που είχε ανεβάσει η ίδια στη σκηνή. Εκείνος έχασε την ισορροπία του και μαζί έπεσαν από τη σκηνή στη συναυλία στο Λας Βέγκας. Εντύπωση προκάλεσε πως η Gaga ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, αν και λίγο αργότερα εμφανίστηκε να είναι σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο, μια πρακτική αποθεραπείας που μάλλον ακολουθήθηκε λόγω της πτώσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Post show routine: ice bath for 5-10 min, hot bath for 20, then compression suit packed with ice packs for 20. #rocknroll #enigma #gaga #gagavegas #vegas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

 

 

Χθες το βράδυ πάντως η Gaga δήλωσε πως πονάει πολύ, αλλά έδωσε το παρών σε γαμήλιο πάρτι στενής της φίλης και δημοσίευσε φωτογραφία από το bachelorette.

 

 

 

Η άσχημη πτώση της Gaga κατεγράφη σε βίντεο εδώ