Χοακίν Φίνιξ: Παράτησε στη μέση συνέντευξη - Εξοργίστηκε από ερώτηση για το Joker

Χοακίν Φίνιξ: Παράτησε στη μέση συνέντευξη - Εξοργίστηκε από ερώτηση για το Joker Facebook Twitter
5

Ενοχλημένος από ερώτηση δημοσιογράφου, ο Χοακίν Φίνιξ σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από συνέντευξη για το Τζόκερ.

Ο Χοακίν Φίνιξ, που ενσαρκώνει τον θρυλικό κακό της Γκόθαμ, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του, αλλά η ερώτηση δημοσιογράφου της Telegraph τον εξόργισε και το έδειξε κάνοντας πολύ περισσότερα από το να μην απαντήσει.

Η ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος ήταν αν ορισμένες σκηνές στο Τζόκερ θα μπορούσαν να εμπνεύσουν πράξεις βίας και στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ο Φίνιξ ρωτήθηκε αν συγκεκριμένες στιγμές στην ταινία «θα μπορούσαν τελικά να καταλήξουν να εμπνέουν ακριβώς το είδος των ανθρώπων το οποίο περιγράφει, με δυνητικά τραγικά αποτελέσματα». Αντί να απαντήσει, ο ηθοποιός σηκώθηκε και βγήκε έξω.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Robbie Collin, καθώς ο ηθοποιός εγκατέλειπε το δωμάτιο, τον ρώτησε γιατί του έκανε μια τέτοια ερώτηση. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Telegraph, η αίθουσα πάγωσε από την αμηχανία και o δημοσιογράφος δεν ήξερε αν ο Φίνιξ θα επέστρεφε.

Μετά από παρέμβαση που έκαναν μάνατζερ της Warner Bros, πείστηκε να επιστρέψει, αλλά αυτό έγινε σχεδόν μια ώρα μετά και ο Φίνιξ δεν απάντησε την συγκεκριμένη ερώτηση.

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM