«Ο Γουάινστιν έχει καταστραφεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της δίκης» λέει η δικηγόρος του παραγωγού

«Ο Γουάινστιν έχει καταστραφεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της δίκης» λέει η δικηγόρος του παραγωγού Facebook Twitter
EPA
0

Την άποψη πως η ζωή του Χάρβει Γουάινστιν έχει καταστραφεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της δίκης εξέφρασε η δικηγόρος του παραγωγού. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Γκέιλ Κινγκ και στο CBS η Ντόνα Ροτούνο, δικηγόρος του Χάρβεϊ Γουάιντσιν, ανέφερε πως ο πελάτης της «θα πληρώσει το μεγαλύτερο δυνατό τίμημα» ανεξάρτητα από την απόφαση της δίκης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί του χρόνου. «Ολόκληρη η ζωή του διαλύθηκε, ανατράπηκε, καταστράφηκε» είπε η Ροτούνο. «Και είτε αυτό οφείλεται σε δικές του πράξεις, είτε σε πράξεις άλλων, το γεγονός δεν αλλάζει» υποστήριξε η δικηγόρος του διάσημου παραγωγού συμπληρώνοντας πως ακόμα και αν η δικαστική περιπέτεια λήξει με την αθώωσή του ο Χάρβει Γουάινστιν δεν θα είναι ο ίδιος ξανά. 

Η Ντόνα Ροτούνο ρωτήθηκε και για το κίνημα #MeToo το οποίο αναπτύχθηκε μετά τις κατηγορίες ενάντια στον Χάρβεϊ Γουάιντσιν. «Πιστεύω πως με πολλούς τρόπους, υπάρχουν θετικά στοιχεία στο #MeToo» ανέφερε η δικηγόρος του διάσημου παραγωγού τονίζοντας ωστόσο πως το κίνημα επιτρέπει στο «δικαστήριο» της κοινής γνώμης να αναλαμβάνει την αφήγηση. Ακόμα, η Ντόνα Ροτούνο ανέφερε ότι ο πελάτης της δεν είναι βιαστής και εξέφρασε την άποψη ότι θα αθωωθεί για τις δύο κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση για τις οποίες θα δικαστεί του χρόνου. 

 

«Δεν είμαι εδώ για να πω πως δεν είναι ένοχος για τις αμαρτίες του. Δεν θα υποστηρίξω καθόλου κάτι τέτοιο. Αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις αμαρτίες και στις εγκληματικές πράξεις, και δεν πιστεύω πως είναι βιαστής», είπε η δικηγόρος του Γουάινστιν. Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα νέο βιβλίο έκανε λόγο για το πώς οι αποκαλύψεις της Γκουίνεθ Πάλτροου βοήθησαν στο να έρθει στο φως η υπόθεση

Ο Γουάινστιν έχει δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν ενώ αρνείται πως υπήρξε μη συναινετικό σεξ ανάμεσα σε εκείνον και τα φερόμενο ως θύματα. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM