Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση θα γίνουν γονείς - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση θα γίνουν γονείς - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram Facebook Twitter
1

Για πρώτη φορά γονείς θα γίνουν ο Λευτέρης Πετρούνιας με την Βασιλική Μιλλούση και το ευχάριστο νέο ανακοίνωσαν μέσω μιας τρυφερής φωτογραφίας στο Instagram.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, που μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή το ζευγάρι δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία. 

Στην φωτογραφία η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει φορώντας το μαγιό της και ένα λευκό καφτάνι, με την κοιλιά της να είναι φουσκωμένη και τον Λευτέρη Πετρούνια γονατιστό να την φιλά τρυφερά.

«Μετρούσαμε τις μέρες για να μοιραστούμε τη χαρά μας... Η κοιλίτσα μου πια δεν κρύβεται γι αυτό θα το φωνάξω δυνατά!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Βασιλική Μιλλούση. Την ίδια φωτογραφία πόσταρε στον λογαριασμό του και ο Λευτέρης Πετρούνιας, γράφοντας: «Τώρα πια ειμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω..».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τώρα πια ειμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω.. #fathersoon #pregnancy #momsoon @vasilikimillousi #happiness ❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Να είναι υγιείς οι ίδιοι και το μωρό τους, όταν με το καλό έρθει.Και να δίνουν χαρά στους οικείους τους και σε όλους μας.Χρειαζόμαστε αθλητές-πρότυπα σαν τον Πετρούνια και οφείλουμε αναγνώριση και σεβασμό στον ίδιο, στη σύντροφό του και στην ευρύτερη οικογένειά τους.Γιατί κατά κανόνα, ακόμη και οι πρωταθλητές χρειάζονται την ηθική στήριξη των δικών τους ανθρώπων.