Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ - Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μια περίοδο γεμάτη φήμες

Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ - Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μια περίοδο γεμάτη φήμες Facebook Twitter
4

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια και μια περίοδο στην οποία κυριάρχησε η φημολογία για τη Lady Gaga.

Ο χωρισμός γίνεται γίνεται γνωστός σήμερα ενώ σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα από διεθνή μίντια το 33 ετών top model Ιρίνα Σάικ εγκατέλειψε το σπίτι όπου ζούσε με τον 44χρονο ηθοποιό. Μάλιστα χθες κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες που τη δείχνουν να μεταφέρει βαλίτσες.

Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ - Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μια περίοδο γεμάτη φήμες Facebook Twitter
Η Ιρίνα Σάικ φεύγει από το σπίτι - Η φωτογραφία που χθες ξεκίνησε τη φήμη του χωρισμού από τον Μπράντελϊ Κούπερ

Η Σάικ και ο Κούπερ ήταν ζευγάρι από το 2015 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη η οποία είναι δύο ετών. Ωστόσο η προσωπική τους ζωή βρέθηκε εδώ και μήνες στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ με αφορμή την εμφάνιση του Κούπερ με Lady Gaga στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ. Η κοινή εμφάνιση του ηθοποιού με την Gaga για το ντουέτο από την ταινία «A star is born» προκάλεσε χιλιάδες σχόλια και επισκίασε όλη την βραδιά των Όσκαρ. Λίγο μετά η Gaga χρειάστηκε να διαψεύσει πως μεταξύ τους υπάρχει κάτι πέρα από μια μεγάλη φιλία.

Την είδηση του χωρισμού Κούπερ-Σάικ μεταδίδει μεταξύ άλλων το περιοδικό People το οποίο αναφέρει ότι ο χωρισμός είναι επίσημος και ότι το ζευγάρι τώρα συζητά ήδη ζητήματα όπως η κηδεμονία της κόρης του. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι ενώ σε αντίθεση με την μόδα που ακολουθούν πολλοί σταρ, αυτός ο χωρισμός δεν ανακοινώθηκε μέσα από σόσιαλ μίντια.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς αντέδρασε η Lady Gaga μαθαίνοντας ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι πια single ;-)
Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια