Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ - Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μια περίοδο γεμάτη φήμες

Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ - Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μια περίοδο γεμάτη φήμες Facebook Twitter
4

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια και μια περίοδο στην οποία κυριάρχησε η φημολογία για τη Lady Gaga.

Ο χωρισμός γίνεται γίνεται γνωστός σήμερα ενώ σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα από διεθνή μίντια το 33 ετών top model Ιρίνα Σάικ εγκατέλειψε το σπίτι όπου ζούσε με τον 44χρονο ηθοποιό. Μάλιστα χθες κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες που τη δείχνουν να μεταφέρει βαλίτσες.

Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ - Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μια περίοδο γεμάτη φήμες Facebook Twitter
Η Ιρίνα Σάικ φεύγει από το σπίτι - Η φωτογραφία που χθες ξεκίνησε τη φήμη του χωρισμού από τον Μπράντελϊ Κούπερ

Η Σάικ και ο Κούπερ ήταν ζευγάρι από το 2015 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη η οποία είναι δύο ετών. Ωστόσο η προσωπική τους ζωή βρέθηκε εδώ και μήνες στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ με αφορμή την εμφάνιση του Κούπερ με Lady Gaga στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ. Η κοινή εμφάνιση του ηθοποιού με την Gaga για το ντουέτο από την ταινία «A star is born» προκάλεσε χιλιάδες σχόλια και επισκίασε όλη την βραδιά των Όσκαρ. Λίγο μετά η Gaga χρειάστηκε να διαψεύσει πως μεταξύ τους υπάρχει κάτι πέρα από μια μεγάλη φιλία.

Την είδηση του χωρισμού Κούπερ-Σάικ μεταδίδει μεταξύ άλλων το περιοδικό People το οποίο αναφέρει ότι ο χωρισμός είναι επίσημος και ότι το ζευγάρι τώρα συζητά ήδη ζητήματα όπως η κηδεμονία της κόρης του. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι ενώ σε αντίθεση με την μόδα που ακολουθούν πολλοί σταρ, αυτός ο χωρισμός δεν ανακοινώθηκε μέσα από σόσιαλ μίντια.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς αντέδρασε η Lady Gaga μαθαίνοντας ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι πια single ;-)
Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Πολιτισμός / Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Η νέα ανάγνωση του μωσαϊκού βασίζεται σε μελέτη του ιστορικού Alfonso Manas, που θεωρεί ότι η μορφή με το μαστίγιο απέναντι σε λεοπάρδαλη δεν είναι κλόουν της αρένας, αλλά γυναίκα κυνηγός θηρίων
THE LIFO TEAM
Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Πολιτισμός / Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Η έκδοση φέρνει στο φως αδημοσίευτα αποσπάσματα που φωτίζουν τις ερωτικές του περιπέτειες, την αγωνία του για τάξη και σταθερότητα και τη σύγκρουση ανάμεσα στην καλλιτεχνική ορμή και στον φόβο της απορρύθμισης.
THE LIFO TEAM
Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Πολιτισμός / Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Το νεο βιβλίο των Gorka Lopez de Munain και Miriam Beltran Valiente συγκεντρώνει πίνακες, γλυπτά και χαρακτικά με αποκεφαλισμένους αγίους, σαπισμένα σώματα και μνήμες θανάτου, δείχνοντας πως για αιώνες η ισπανική τέχνη δεν χρησιμοποιούσε τη φρίκη μόνο για να σοκάρει, αλλά και για να παρηγορήσει.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια