ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ - Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μια περίοδο γεμάτη φήμες

Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ - Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μια περίοδο γεμάτη φήμες Facebook Twitter
4

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια και μια περίοδο στην οποία κυριάρχησε η φημολογία για τη Lady Gaga.

Ο χωρισμός γίνεται γίνεται γνωστός σήμερα ενώ σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα από διεθνή μίντια το 33 ετών top model Ιρίνα Σάικ εγκατέλειψε το σπίτι όπου ζούσε με τον 44χρονο ηθοποιό. Μάλιστα χθες κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες που τη δείχνουν να μεταφέρει βαλίτσες.

Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ - Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και μια περίοδο γεμάτη φήμες Facebook Twitter
Η Ιρίνα Σάικ φεύγει από το σπίτι - Η φωτογραφία που χθες ξεκίνησε τη φήμη του χωρισμού από τον Μπράντελϊ Κούπερ

Η Σάικ και ο Κούπερ ήταν ζευγάρι από το 2015 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη η οποία είναι δύο ετών. Ωστόσο η προσωπική τους ζωή βρέθηκε εδώ και μήνες στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ με αφορμή την εμφάνιση του Κούπερ με Lady Gaga στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ. Η κοινή εμφάνιση του ηθοποιού με την Gaga για το ντουέτο από την ταινία «A star is born» προκάλεσε χιλιάδες σχόλια και επισκίασε όλη την βραδιά των Όσκαρ. Λίγο μετά η Gaga χρειάστηκε να διαψεύσει πως μεταξύ τους υπάρχει κάτι πέρα από μια μεγάλη φιλία.

Την είδηση του χωρισμού Κούπερ-Σάικ μεταδίδει μεταξύ άλλων το περιοδικό People το οποίο αναφέρει ότι ο χωρισμός είναι επίσημος και ότι το ζευγάρι τώρα συζητά ήδη ζητήματα όπως η κηδεμονία της κόρης του. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι ενώ σε αντίθεση με την μόδα που ακολουθούν πολλοί σταρ, αυτός ο χωρισμός δεν ανακοινώθηκε μέσα από σόσιαλ μίντια.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς αντέδρασε η Lady Gaga μαθαίνοντας ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι πια single ;-)
Πολιτισμός
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια