H Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει με βίντεο πώς κατάφερε να μπει στο φόρεμα για το Met Gala 2019

H Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει με βίντεο πώς κατάφερε να μπει στο φόρεμα για το Met Gala 2019 Facebook Twitter
0

Με ένα βίντεο που δείχνει την Κιμ Καρντάσιαν να προβάρει και να φορά το πολυσυζητημένο φόρεμα του Μet Gala, αποκαλύπτεται και το πώς τελικά με ένα τρικ δημιουργήθηκε η σιλουέτα της ριάλιτι σταρ. 

Πολλοί σχολίασαν την ακραία λεπτή μέση της Καρντάσιαν στο Met Gala, αλλά όπως δείχνει το βίντεο ένας πολύ στενός κορσές ήταν το κόλπο για να χωρέσει στο ρούχο και να δημιουργηθεί αυτό το «εφέ».

Το βίντεο που δημοσίευσε η Vogue δείχνει πως ένα ολόκληρο επιτελείο επιστρατεύθηκε για την προετοιμασία και την βοηθά με το ρούχο. Στο βίντεο η Καρντάσιαν εμφανίζεται με τον κορσέ να λέει πως σχεδόν δεν μπορεί να καθίσει φορώντας τον. 

H Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει με βίντεο πώς κατάφερε να μπει στο φόρεμα για το Met Gala 2019 Facebook Twitter

Το φόρεμα του Thierry Mugler και ήταν ένα ρούχο που είχε δημιουργήσει πριν από 20 χρόνια. Ο Mugler εμπνεύστηκε από το υγρό πουκάμισο που φορούσε η Σοφία Λόρεν στην ταινία το «Παιδί και το Δελφίνι» που είχε γυριστεί στην Ελλάδα.

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM