H Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει με βίντεο πώς κατάφερε να μπει στο φόρεμα για το Met Gala 2019

H Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει με βίντεο πώς κατάφερε να μπει στο φόρεμα για το Met Gala 2019 Facebook Twitter
0

Με ένα βίντεο που δείχνει την Κιμ Καρντάσιαν να προβάρει και να φορά το πολυσυζητημένο φόρεμα του Μet Gala, αποκαλύπτεται και το πώς τελικά με ένα τρικ δημιουργήθηκε η σιλουέτα της ριάλιτι σταρ. 

Πολλοί σχολίασαν την ακραία λεπτή μέση της Καρντάσιαν στο Met Gala, αλλά όπως δείχνει το βίντεο ένας πολύ στενός κορσές ήταν το κόλπο για να χωρέσει στο ρούχο και να δημιουργηθεί αυτό το «εφέ».

Το βίντεο που δημοσίευσε η Vogue δείχνει πως ένα ολόκληρο επιτελείο επιστρατεύθηκε για την προετοιμασία και την βοηθά με το ρούχο. Στο βίντεο η Καρντάσιαν εμφανίζεται με τον κορσέ να λέει πως σχεδόν δεν μπορεί να καθίσει φορώντας τον. 

H Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει με βίντεο πώς κατάφερε να μπει στο φόρεμα για το Met Gala 2019 Facebook Twitter

Το φόρεμα του Thierry Mugler και ήταν ένα ρούχο που είχε δημιουργήσει πριν από 20 χρόνια. Ο Mugler εμπνεύστηκε από το υγρό πουκάμισο που φορούσε η Σοφία Λόρεν στην ταινία το «Παιδί και το Δελφίνι» που είχε γυριστεί στην Ελλάδα.

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM