Η γυμνάστρια της Κιμ Καρντάσιαν απαντά για την αφύσικα λεπτή μέση της στο Met Gala

Η γυμνάστρια της Κιμ Καρντάσιαν απαντά για την αφύσικα λεπτή μέση της στο Met Gala Facebook Twitter
2

Το σώμα της Κιμ Καρντάσιαν είναι μαζί με το ντύσιμό της, τα δύο θέματα που σχολιάζονται περισσότερο σε κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά σειρά είχε η λεπτή μέση της στο Met Gala 2019.

Η Kαρντάσιαν μπορεί να εντυπωσίασε στο Met Gala με το δερμάτινο φόρεμα Thierry Mugler που ανέδειξε τη μικροσκοπική μέση της, αλλά η εμφάνιση αυτή οδήγησε επίσης σε αρνητικά σχόλια από φανς της, οπότε η πέρσοναλ τρέινερ της ριάλιτι σταρ αποφάσισε να την υπερασπιστεί. 

Η γυμνάστρια της Κιμ Καρντάσιαν απαντά για την αφύσικα λεπτή μέση της στο Met Gala Facebook Twitter
Η γυμνάστρια της Κιμ Καρντάσιαν απαντά για την αφύσικα λεπτή μέση της στο Met Gala Facebook Twitter
Η γυμνάστρια της Κιμ Καρντάσιαν απαντά για την αφύσικα λεπτή μέση της στο Met Gala Facebook Twitter

Η Μελίσα Αλκαντάρα, δήλωσε ότι το σώμα της Καρντάσιαν είναι φυσικό και αποτέλεσμα πολλών ωρών στο γυμναστήριο. «Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα... Αυτό το φόρεμα είναι κορσές! Αλλά, η Κιμ κάνει προπόνηση 6 ημέρες την εβδομάδα, ξυπνά νωρίς και είναι αφοσιωμένη», λέει η γυμνάστρια.

«Δεν μου καίγεται καρφί για τις απόψεις σας για το σώμα της αν νομίζετε ότι είναι ψεύτικο ή όχι! Την βλέπω κάθε πρωί, βλέπω την προπόνησή της και βλέπω τον ιδρώτα της και βλέπω όλη τη δουλειά που κάνει στο γυμναστήριο και αυτό είναι αξιέπαινο!», πρόσθεσε η Μελίσα Αλκαντάρα.

Μελίσα Αλκαντάρα και Κιμ Καρντάσιαν ξεκίνησαν τη συνεργασία τους πριν από δύο χρόνια και η σταρ έχει ομολογήσει πως της οφείλει πολλά καθώς της άλλαξε τελείως το σώμα και την έκανε να αγαπήσει τη γυμναστική.

Η γυμνάστρια της Κιμ Καρντάσιαν απαντά για την αφύσικα λεπτή μέση της στο Met Gala Facebook Twitter

To φόρεμα που έδινε την αίσθηση πως η Κιμ ήταν βρεγμένη, σχεδίασε για χάρη της ο ίδιος ο Mugler και η έμπνευση για τη δημιουργία του ήταν η Σοφία Λόρεν στην ταινία «Το Παιδί και το Δελφίνι» η οποία έχει γυριστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ύδρα.

Αμέσως μετά το Met Gala η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε να πηγαίνει στο after party φορώντας και πάλι vitage- εκκεντρκό- Mugler.

Η γυμνάστρια της Κιμ Καρντάσιαν απαντά για την αφύσικα λεπτή μέση της στο Met Gala Facebook Twitter


Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM