Η Τζούλια Ρόμπερτς σε ένα σχόλιο για το "Pretty Woman" που προκάλεσε αίσθηση

Η Τζούλια Ρόμπερτς σε ένα σχόλιο για το "Pretty Woman" που προκάλεσε αίσθηση Facebook Twitter
1

Το "Pretty Woman" είναι από τις κορυφαίες ρομαντικές κομεντί που εκτόξευσαν την καριέρα της Τζούλια Ρόμπερτς και έμειναν στην ιστορία για το ρομαντικό τέλος, τις χαρακτηριστικές σκηνές και την υπέροχη μουσική. 

Ωστόσο, σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της επιτυχημένης ταινίας, ποια είναι η γνώμη της πρωταγωνίστριας; 

Με αφορμή συνέντευξή της στον Guardian για τη συμμετοχή της στην ταινία "Ben is Back", η δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε την άποψη ότι μία τέτοια ταινία δεν θα ήταν δυνατόν να γυριστεί σήμερα για διάφορους λόγοτυς.  

«Δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να γυριστεί αυτή η ταινία σήμερα, σωστά;», είπε η ηθοποιός και συνέχισε, εξηγώντας: «Υπάρχουν τόσα κενά στην πλοκή και τόσες σεναριακές τρύπες, παρ΄όλα αυτά δεν πιστεύω πως όλα αυτά τα κενά δεν αφήνουν τον κόσμο να την απολαύσει ακόμη και σήμερα».

Η Ρόμπερτς γνωρίζει τις αρνητικές κριτικές που είχε εισπράξει η ταινία για τη μη ρεαλιστική απεικόνιση της ζωής των εκδιδομένων γυναικών, ενώ είναι γνωστό ότι ήταν εκείνη που δέχθηκε τον ρόλο, όταν τουλάχιστον 8 συνάδελφοι της τον είχαν απορρίψει, γι' αυτό και τόσο ο δημοσιογράφος όσο και χρήστες των social media απόρησαν με αυτή της την τοποθέτηση. Πάντως, εκείνη φρόντισε να ξεκαθαρίσει τους λόγους για τους οποίους είχε δεχθεί τον ρόλο. 

«Δεν έχει να κάνει με το ταλέντο, ειδικά στην αρχή. Αφορά την καλή σου τύχη και το να είσαι αρκετά έξυπνος για να κάνεις κάτι με όλη αυτή την καλή τύχη», απάντησε η ηθοποιός. Η ίδια αποκάλυψε και την αρχική της άποψη για την επίσης επιτυχημένη ταινία "Μια βραδιά στο Notting Hill", λέγοντας ότι αρχικά δεν της άρεσε καθόλου το σενάριο. 


«Δεν ήθελα να την κάνω αυτή την ταινία! Το όλο στόρι της μου φαινόταν απαίσιο: ότι δηλαδή θα υποδύεσαι τη μεγαλύτερη ηθοποιό του κόσμου και μετά θα ερωτεύεσαι τον ιδιοκτήτη ενός βιβλιοπωλείου; Ε, όχι!», δήλωσε χαρακτηριστικά, αλλά συμπλήρωσε ότι πείστηκε να γυρίσει την ταινία όταν γνώρισε τους παραγωγούς της και κατάλαβε το σκεπτικό και το συναίσθημα που έβγαζε το φιλμ. 

Με στοιχεία από τον Guardian 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια