Ανακοίνωση από Μπάκιγχαμ: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν

Ανακοίνωση από Μπάκιγχαμ: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν Facebook Twitter
1

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το Μπάκιγχαμ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ετοιμάζονται να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό, φεύγοντας από το Ανάκτορο του Κένσινγκτον όπου διέμεναν μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ, ανακοίνωσε σήμερα το Παλάτι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μοιράζονταν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον εκτός από την κατοικία και το προσωπικό, μετά τον γάμο τους τον περασμένο Μάιο. Η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε τώρα να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν μια νέα βάση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την άνοιξη.

«Ο δούκας του Σάσεξ έχει επί του παρόντος το δικό του ιδιωτικό γραφείο, το οποίο βοηθά την δούκισσα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα τον Νοέμβριο του 2017», αναφέρει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Ανακοίνωση από Μπάκιγχαμ: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν Facebook Twitter
Tο Φρόγκμορ Κότατζ, το νέο σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Πάντως τα Ανάκτορα εξηγούν στην ανακοίνωσή τους ότι η μετακόμιση του Χάρι και της Μέγκαν στην επίσημη κατοικία τους στο Φρόγκμορ Κότατζ είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό ώστε να μπορούν ο δούκας και η δούκισσα να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν την δική τους οικογένεια.

Η Μέγκαν είναι έγκυος στον 8ο μήνα και προβλέπεται ότι θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί στις αρχές Απριλίου.

Οι βρετανικές εφημερίδες γράφουν από το τέλος του 2018 ότι υπήρξε μια ρήξη και μια αποξένωση μεταξύ των δυο ζευγαριών, παρότι δεν υπάρχει δημόσια ένδειξη κάποιας διαμάχης. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν, με τον Χάρι και την Μέγκαν να λειτουργούν αυτόνομα.

Στις αρχές της εβδομάδας, οι τέσσερις τους έδειχναν ευδιάθετοι όταν εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο.

Το Frogmore Cottage, ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ, είναι μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. Εκεί το ζευγάρι παρέθεσε μεγάλη δεξίωση το βράδυ μετά την γαμήλια τελετή στον Πύργο Ουίνδ

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα contact sheets του Πίτερ Χούγιαρ δείχνουν τον καλλιτέχνη πριν γίνει μύθος

Πολιτισμός / Φίλοι, εραστές και δωμάτια: η Νέα Υόρκη του Πίτερ Χούγιαρ πριν γίνει μύθος

Το νέο βιβλίο Hujar: Contact και η έκθεση στο Morgan Library & Museum ανοίγουν τα contact sheets του Πίτερ Χούτζαρ: Σούζαν Σόνταγκ, Ντέιβιντ Βοϊνάροβιτς, Jackie Curtis, φίλοι, εραστές και δωμάτια της downtown Νέας Υόρκης, την ώρα που η ζωή δεν είχε ακόμη μετατραπεί σε μύθο..
THE LIFO TEAM
Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Πολιτισμός / Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Ο φωτογράφος Dani D’Ingeo κατέγραψε το Nature Loves Courage στη νότια Κρήτη: ένα queer φεστιβάλ στην ακτογραμμή της Σούγιας, με σώματα που χορεύουν στο φως, FLINTA DJs, θάλασσα, ιδρώτα, αλάτι και μια διαφορετική εκδοχή της club κουλτούρας έξω από τα σκοτεινά υπόγεια της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Εθνική Λυρική Σκηνή – Πρόγραμμα 2026/27

Πολιτισμός / Τι θα δούμε την περίοδο 2026-27 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τον Ουίλιαμ Κέντριτζ, τη Σόνια Γιόντσεβα, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τη Δήμητρα Γαλάνη, η ΕΛΣ παρουσιάζει μια φιλόδοξη σεζόν γεμάτη διεθνείς συμπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές και κορυφαίες πρεμιέρες.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν λέει ότι μετά το εγκεφαλικό της το Χόλιγουντ δεν την ήθελε πίσω

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν γύρισε ζωντανή στις Κάννες αλλά το Χόλιγουντ δεν την περίμενε πίσω

Σε νέα συνέντευξή της στη Vogue, η Σάρον Στόουν μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, την επταετή ανάρρωση, την επιστροφή της στη δουλειά και το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες.
THE LIFO TEAM
Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Πολιτισμός / Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Μεχντί Χασάν ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον προσέγγισαν τρεις φορές, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λούτον μετά το The Road to Guantánamo
THE LIFO TEAM
Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Πολιτισμός / Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών αστειεύτηκε ότι δεν ήθελε να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία, επειδή δεν τον έχει κερδίσει ποτέ ο ίδιος πριν τελικά απονείμει το μεγάλο βραβείο στο Fjord του Κριστιάν Μουντζίου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times, ο Νίκολας Κέιτζ είπε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Πολ Τόμας Άντερσον και ο Γούντι Άλεν δεν τον ξανακάλεσαν μετά από ρόλους που απέρριψε: «Οι περισσότεροι πληγώνονται και δεν σε ξαναπαίρνουν».
THE LIFO TEAM