Συνελήφθη ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ - Επιτέθηκε σε θαυμαστή του που τον τραβούσε φωτογραφίες

Συνελήφθη ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ - Επιτέθηκε σε θαυμαστή του που τον τραβούσε φωτογραφίες Facebook Twitter
0

Ο αστέρας της UFC, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, συνελήφθη στη Φλόριντα καθώς έκλεψε το κινητό τηλέφωνο κάποιου που προσπαθούσε να τραβήξει τη φωτογραφία του.

Σύμφωνα με μια αστυνομική έκθεση στο Μαϊάμι Μπιτς, ο 30χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα το απόγευμα και κατηγορήθηκε για ληστεία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ έφευγε από την παραλία Fontainebleau στο Μαϊάμι Μπιτς λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όταν ένας 22χρονος προσπάθησε να τον φωτογραφίσει.

Η αστυνομία λέει ότι ο Μακ Γκρέγκορ χτύπησε το τηλέφωνο από το χέρι του ανθρώπου και αφού το έριξε κάτω, το ποδοπάτησε αρκετές φορές.

Οι αξιωματικοί λένε επίσης πως στη συνέχεια άρπαξε το τηλέφωνο και έφυγε από την περιοχή. Η αστυνομία αργότερα βρήκε τον αθλητή σε ένα σπίτι στην περιοχή του Μαϊάμι Μπιτς ενώ το συμβάν φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Συνελήφθη ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ - Επιτέθηκε σε θαυμαστή του που τον τραβούσε φωτογραφίες Facebook Twitter
H φωτογραφία του Κόνορ Μακ Γκρέγκορ μετά τη σύλληψή του

Ο Μακ Γκρέγκορ κρατήθηκε με εγγύηση 12.500 δολαρίων.

Ο δικηγόρος του, δήλωσε ότι ο πελάτης του «συμμετείχε σε μια φιλονικία που αφορούσε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε ως αποτέλεσμα κλήση στις αρχές επιβολής του νόμου. Ο κ. Μακ Γκρέγκορ εκτιμά την ανταπόκριση των αρχών επιβολής του νόμου και δεσμεύεται για την πλήρη συνεργασία μαζί τους».

Ο Ιρλανδός πρωταθλητής στις πολεμικές τέχνες φέρεται να πλήρωσε την εγγύηση και λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM