Η πρώην του Μπράντλεϊ Κούπερ εξήγησε το «Χα» που σχολίασε για την Lady Gaga

Η πρώην του Μπράντλεϊ Κούπερ εξήγησε το «Χα» που σχολίασε για την Lady Gaga Facebook Twitter
1

Η Τζένιφερ Εσποζίτο εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε με το «Χα» που σχολίασε σε μια φωτογραφία από την πολυσυζητημένη εμφάνιση του πρώην συζύγου της, Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga στα φετινά Όσκαρ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σπέιντ δημοσίευσε στο Instagram του ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή τους στην τελετή απονομής, γράφοντας στη λεζάντα: «Υπάρχει καμία περίπτωση αυτοί οι δυο να μην το κάνουν;». Στο οποίο η Εσπόζιτο, απάντησε: «Χα».

View this post on Instagram

(Jennifer Esposito & Bradley Cooper, married from 2006-2007.) #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on


Το σχόλιο, παρόλο που ήταν μικρό και σχετικά ασαφές, αποδείχθηκε υπεραρκετό για να γίνει είδηση σε πολλά ταμπλόιντ και μη μέσα ενημέρωσης, που από την βραδιά των Όσκαρ και έπειτα προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον Κούπερ και την Lady Gaga. 

Ταυτόχρονα, κατάφερε επίσης να εκτοξεύσει τις αναζητήσεις στο Google γύρω από το όνομα της Τζένιφερ Εσποζίτο αλλά και τον σύντομο γάμο της με τον ηθοποιό, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ακόμη και δηλώσεις που είχε κάνει η ίδια το 2011. 

Μετά τον σάλο που προκάλεσε με το σχόλιό της, η Εσποζίτο αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους εξηγώντας μέσω ενός βίντεο στο Instagram πως το «Χα» είχε περισσότερο ύφος περιπαιχτικού επιφωνήματος και ελαφρού γέλιου.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Esposito (@jesposito) on


«Πήγαινε στην δήλωση του Ντέιβιντ Σπέιντ για κάτι που αφορούσε έναν πρώην και βασικά τον κορόιδεψα επειδή ήταν τόσο ευθύς και το βρήκα πολύ αστείο. Μου επιτρέπεται να πιστεύω πως κάτι είναι αστείο», λέει στο βίντεο η Εσποζίτο και συνεχίζει: «Βγαίνεις και επιτίθεσαι σε κάποιον επειδή είπε "Χα"...συμβαίνουν τόσα πολλά στην χώρα μας και τον κόσμο που χρειάζονται προσοχή. Μακάρι να ξοδεύατε ένα λεπτό από όλην αυτήν την παράνοια, αυτήν την ανοησία, σε πράγμα που αλήθεια έχουν σημασία». 

Η Τζένιφερ Εσποζίτο απευθύνθηκε ιδιαιτέρως στις γυναίκες που την επέκριναν για το σχόλιό της, ενώ αποκάλυψε πως είχε δει καν την απονομή των Όσκαρ. «Δεν ξέρω τι έγινε και δεν νοιάζει. Σχολίασα κάτι που θεώρησα αστείο», λέει σε άλλο σημείο του βίντεο, χαρακτηρίζοντας «ψυχωτικό» το γεγονός πως ο κόσμος «βγάζει βιαστικά συμπεράσματα για μένα ή τα άτομα που αφορούσε το σχόλιο». 

Παρόλο που σε όλο το βίντεο είναι προφανές πως μιλάει για τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga, σε κανένα σημείο δεν τους αναφέρει με το όνομά τους. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ακόμη σε αυτά τα επικοινωνιακά μαρκετινίστικα έχετε μείνει;;; Όταν ο Κούπερ γύριζε τον κόσμο για να βλέπει τον φίλο του τον Φέντερερ να παίζει τα τένις του, τα δωμάτια που έκλειναν δίπλα το ένα στο άλλο δεν ήταν πραγματικά δυο, αλλά ένα κανονικό κι ένα μούφα, ενώ οι γυναίκες τους έχουν από τα καλύτερα bearding συμβόλαια και NDA του κόσμου. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Όσο υπάρχουν LGBTQ άνθρωποι ανά τον κόσμο που υποφέρουν για αυτό που είναι, οι άλλοι που έχουν την πολυτέλεια να ζουν με κρυφά συμβόλαια και κρυφές σχέσεις για το παραδάκι τους είναι για μένα το μηδέν.