Η πρώην του Μπράντλεϊ Κούπερ εξήγησε το «Χα» που σχολίασε για την Lady Gaga

Η πρώην του Μπράντλεϊ Κούπερ εξήγησε το «Χα» που σχολίασε για την Lady Gaga Facebook Twitter
1

Η Τζένιφερ Εσποζίτο εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε με το «Χα» που σχολίασε σε μια φωτογραφία από την πολυσυζητημένη εμφάνιση του πρώην συζύγου της, Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga στα φετινά Όσκαρ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σπέιντ δημοσίευσε στο Instagram του ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή τους στην τελετή απονομής, γράφοντας στη λεζάντα: «Υπάρχει καμία περίπτωση αυτοί οι δυο να μην το κάνουν;». Στο οποίο η Εσπόζιτο, απάντησε: «Χα».

View this post on Instagram

(Jennifer Esposito & Bradley Cooper, married from 2006-2007.) #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on


Το σχόλιο, παρόλο που ήταν μικρό και σχετικά ασαφές, αποδείχθηκε υπεραρκετό για να γίνει είδηση σε πολλά ταμπλόιντ και μη μέσα ενημέρωσης, που από την βραδιά των Όσκαρ και έπειτα προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον Κούπερ και την Lady Gaga. 

Ταυτόχρονα, κατάφερε επίσης να εκτοξεύσει τις αναζητήσεις στο Google γύρω από το όνομα της Τζένιφερ Εσποζίτο αλλά και τον σύντομο γάμο της με τον ηθοποιό, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ακόμη και δηλώσεις που είχε κάνει η ίδια το 2011. 

Μετά τον σάλο που προκάλεσε με το σχόλιό της, η Εσποζίτο αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους εξηγώντας μέσω ενός βίντεο στο Instagram πως το «Χα» είχε περισσότερο ύφος περιπαιχτικού επιφωνήματος και ελαφρού γέλιου.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Esposito (@jesposito) on


«Πήγαινε στην δήλωση του Ντέιβιντ Σπέιντ για κάτι που αφορούσε έναν πρώην και βασικά τον κορόιδεψα επειδή ήταν τόσο ευθύς και το βρήκα πολύ αστείο. Μου επιτρέπεται να πιστεύω πως κάτι είναι αστείο», λέει στο βίντεο η Εσποζίτο και συνεχίζει: «Βγαίνεις και επιτίθεσαι σε κάποιον επειδή είπε "Χα"...συμβαίνουν τόσα πολλά στην χώρα μας και τον κόσμο που χρειάζονται προσοχή. Μακάρι να ξοδεύατε ένα λεπτό από όλην αυτήν την παράνοια, αυτήν την ανοησία, σε πράγμα που αλήθεια έχουν σημασία». 

Η Τζένιφερ Εσποζίτο απευθύνθηκε ιδιαιτέρως στις γυναίκες που την επέκριναν για το σχόλιό της, ενώ αποκάλυψε πως είχε δει καν την απονομή των Όσκαρ. «Δεν ξέρω τι έγινε και δεν νοιάζει. Σχολίασα κάτι που θεώρησα αστείο», λέει σε άλλο σημείο του βίντεο, χαρακτηρίζοντας «ψυχωτικό» το γεγονός πως ο κόσμος «βγάζει βιαστικά συμπεράσματα για μένα ή τα άτομα που αφορούσε το σχόλιο». 

Παρόλο που σε όλο το βίντεο είναι προφανές πως μιλάει για τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga, σε κανένα σημείο δεν τους αναφέρει με το όνομά τους. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ακόμη σε αυτά τα επικοινωνιακά μαρκετινίστικα έχετε μείνει;;; Όταν ο Κούπερ γύριζε τον κόσμο για να βλέπει τον φίλο του τον Φέντερερ να παίζει τα τένις του, τα δωμάτια που έκλειναν δίπλα το ένα στο άλλο δεν ήταν πραγματικά δυο, αλλά ένα κανονικό κι ένα μούφα, ενώ οι γυναίκες τους έχουν από τα καλύτερα bearding συμβόλαια και NDA του κόσμου. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Όσο υπάρχουν LGBTQ άνθρωποι ανά τον κόσμο που υποφέρουν για αυτό που είναι, οι άλλοι που έχουν την πολυτέλεια να ζουν με κρυφά συμβόλαια και κρυφές σχέσεις για το παραδάκι τους είναι για μένα το μηδέν.