Όσκαρ 2019: H Lady Gaga αποκαλύπτει τι της είπε ο Μπράντλεϊ Κούπερ πριν το ντουέτο τους

Όσκαρ 2019: H Lady Gaga αποκαλύπτει τι της είπε ο Μπράντλεϊ Κούπερ πριν το ντουέτο τους Facebook Twitter
0

Η πιο viral και πολυσυζητημένη στιγμή της απονομής των Όσκαρ είναι αναμφίβολα το ντουέτο της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η χημεία της εμφάνισης προκάλεσε ντελίριο στο Twitter με τα σχόλια να αφήνουν σαφείς ερωτικές αιχμές και να τρολάρουν το πόσο σαν ζευγάρι έδειχναν Gaga και Κούπερ.

Λίγες ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή, στην τελευταία τους πρόβα πριν ερμηνεύσουν μαζί το Shallow, ο Κούπερ έδωσε μια συμβουλή στη Lady Gaga.

H Gaga αποκάλυψε σε δημοσιογράφους τον μεταξύ τους διάλογο πριν τραγουδήσουν μαζί.

"Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα της ζωής είναι να είναι αρκετά γενναίος για να είσαι ο εαυτός σου. Θέλω όλοι όσοι πηγαίνουν σε αυτόν τον εορτασμό να αισθάνονται χαρά μέσα τους», δήλωσε η Gaga.

«Αυτό είναι που μου είπε ο Μπράντλεϊ ακριβώς πριν κάνουμε την τελευταία πρόβα για αυτή την παράσταση», συνέχισε.

«Ας δώσουμε λίγη χαρά», λέει η Gaga πως της είπε.

Λίγα λεπτά αργότερα, παραλάμβανε το 'Οσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού. «Ευχαριστώ που πίστεψες σε εμάς» είπε απευθυνόμενη στον Μπράντλεϊ Κούπερ, ηθοποιό και σκηνοθέτη της ταινίας.

Αυτό είναι το πρώτο βραβείο Όσκαρ για τη Lady Gaga με την διπλή υποψηφιότητα φέτος (τραγουδιού και Α΄ Γυναικείου Ρόλου), για την ερμηνεία της στο «Α star is born».

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά το όνειρο, το να μην τα παρατάς, το να σηκώνεσαι όρθιος, όσες φορές κι αν σε απορρίψουν. Μην το βάζετε κάτω αν έχετε ένα όνειρο, αν έχετε πάθος δουλέψτε σκληρά», είπε συγκινημένη η Gaga, η οποία ευχαρίστησε την Ακαδημία, τους συνεργάτες και την οικογένεια της.

To περίφημο ντουέτο που έγινε ήδη κλασικό των Όσκαρ:

 

Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM