Ειρήνη Καζαριάν για βίντεο: Πώς ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών

Ειρήνη Καζαριάν για βίντεο: Πώς ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών Facebook Twitter
0

Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε, για πρώτη φορά, για το ψευδές δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» που είχε κυκλοφορήσει με εξώφυλλο για δήθεν ροζ βίντεο της νικήτριας του GNTM. 

«Δεν είμαι εγώ, εννοείται», ξεκαθαρίζει το 21χρονο μοντέλο που έχει ήδη κινηθεί νομικά για την υπόθεση. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Ειρήνη Καζαριάν είπε πως αντιμετωπίζει με ψυχραιμία το ζήτημα. «Ήθελε να με ρίξει, αλλά δεν θα τα καταφέρει», λέει χαρακτηριστικά για τον εκδότη της εφημερίδας, Στέφανο Χίο. 

Αναλυτικά η δήλωση της Ειρήνης Καζαριάν

«Το έχω πάρει πολύ ήρεμα. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα αυτό το δημοσίευμα (...) δεν είμαι εγώ εννοείται, είναι ψευδές όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τους δικηγόρους μου και έχω κινηθεί ήδη νομικά. Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά δεν θα κάνω μήνυση ακόμα. Έχουμε βρει το άτομο που το έχει δημοσιεύσει. Στενοχωρήθηκα στην αρχή, διότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών. Ήθελε να με ρίξει, αλλά δεν θα το καταφέρει».

«Άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα»

Ήδη από τις αρχές του μήνα, ο δικηγόρος του μοντέλου, Γιώργος Τζήκας, έκανε λόγο για «άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα» της εφημερίδας «Μακελειό».

«Η κυρία Καζαριάν έχει στείλει ένα εξώδικο, δεν ζητά χρήματα, απλά ζητά να γίνει αναδημοσίευση με την αλήθεια», υπογράμμισε ο δικηγόρος του μοντέλου, Γιώργος Τζήκας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα», ο κ. Τζήκας είχε προειδοποιήσει πως αν η εφημερίδα δεν ανταποκριθεί, η πλευρά Καζαριάν θα «κινηθεί αρμοδίως».

«Το δημοσίευμα είναι άκρως συκοφαντικό, δεν είναι η ίδια. Είναι ένα δημοσίευμα που δεν συνάδει ούτε με την ανάγκη ούτε με τις αρχές του τύπου. Δεν είναι η κυρία Καζαριάν αλλά ακόμη και αν ήταν, είναι ένα ζήτημα που δεν είχε κανένα λόγο να προβληθεί και δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του Τύπου».

«Η κυρία Καζαριάν έχει στείλει ένα εξώδικο, δεν ζητά χρήματα, απλά ζητά να γίνει αναδημοσίευση με την αλήθεια. Αν δεν ανταποκριθεί η εφημερίδα, εκ των πραγμάτων θα κινηθεί αρμοδίως. Αυτό την εκθέτει πανελλαδικά, σε μια στιγμή που πρέπει να χαρεί και να απολαύσει την δημοσιότητα και τη νίκη της. Εκ των πραγμάτων, ένα νέο κορίτσι γίνεται διάσημο πάρα πολύ σύντομα, πάρα πολύ αιφνίδια, και πριν καν να προλάβει να χαρεί τη νίκη της από αυτό το reality συκοφαντείται».

Η εφημερίδα του Στέφανου Χίου έχει προκαλέσει και στο παρελθόν με πλήθος πρωτοσέλιδων που έχουν οδηγήσει σε εξώδικα και μηνύσεις.

Στο επίμαχο πρωτοσέλιδό της, η εφημερίδα άφηνε αιχμές και για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε το GNΤΜ η Ειρήνη Καζαριάν, δημοσιεύοντας φωτογραφικά στιγμιότυπα που, όπως υποστηρίζει, είναι από το ροζ βίντεο.

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM