«Σαν να είμαι στην Μύκονο»: Τζίμι Φάλον και Λίντσεϊ Λόχαν στον αλλόκοτο χορό που έγινε viral

«Σαν να είμαι στην Μύκονο»: Τζίμι Φάλον και Λίντσεϊ Λόχαν στον αλλόκοτο χορό που έγινε viral Facebook Twitter
0

Μια διαφορετική και αστεία εκδοχή του Bird Box Challenge παρουσίασε ο Τζίμι Φάλον με πρωταγωνίστρια την Λίντσεϊ Λόχαν.

Στο χθεσινό The Tonight Show, ο Τζίμι Φάλον μαζί με το συγκρότημα The Roots και τον συνεργάτη του, Steve Higgins, αποφάσισαν να αναπαραστήσουν μια σκηνή από την ταινία του Netflix, δένοντας τα μάτια τους όπως η Σάντρα Μπούλοκ και περπατώντας στην συνέχεια στους διαδρόμους του στούντιο. 

«Ακούστε με, θα το πω μια φορά. Θα πάμε ένα ταξίδι. Θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να κάνετε ακριβώς ό,τι σας λέω. Και το πιο σημαντικό: για κανένα λόγο δεν επιτρέπεται να βγάλετε τα μαντίλια. Αν κοιτάξουμε αυτό που βρίσκεται εκεί έξω, δεν θα τα καταφέρουμε», ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής, χρησιμοποιώντας τα λόγια της ταινίας. 

Αφού συμφωνούν και καλύπτουν τα μάτια, ξεκινούν να διασχίζουν ήσυχα τον διάδρομο, κρατώντας ο ένας τον ώμο του άλλου. Τελικά φτάνουν σε ένα δωμάτιο, όπου ο Φάλον κρίνει ως ασφαλές, μπαίνουν , λύνουν τα μαντίλια κι εκεί βλέπουν μπροστά τους την Λίντσεϊ Λόχαν. 

«Γεια σας παιδιά!», αναφωνεί η 32χρονη ηθοποιός, ενώ ταυτόχρονα κάνει τις χορευτικές κινήσεις που είχαν γίνει viral το καλοκαίρι, από ένα πάρτι στην Μύκονο και τους καλεί να χορέψουν μαζί της. «Σαν να είμαι στην Μύκονο», φωνάζει ο παρουσιαστής, αντιγράφοντας τις κινήσεις της. 

Αυτός είναι ο αλλόκοτος χορός της Λίντσεϊ Λόχαν που είχε viral το καλοκαίρι:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It's labor day weekend! Get down like Lindsay in Mykonos! ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Busy Philipps (@busyphilipps) στις


Και το βίντεο- παρωδία του Τζίμι Φάλον:

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ